Недовољно знање, мање самопоуздање

Да је самопоуздање већи проблем од самог посла, говори податак да је чак 84 одсто испитаника задовољно тренутном позицијом, пишу Вечерње новости.

Свијет 30.04.2016 | 13:50
Недовољно знање, мање самопоуздање

Да је тешко наћи задовољног радника, није новост, али британско истраживање о расположењу запослених доноси неколико изненађујућих закључака.

Две трећине радника признају да има проблеме са самопоуздањем на послу, док скоро половина страхује да ће други схватити да нису довољно добри.

Чак 75 посто испитаника признало је да су срећни да су уопште и пронашли тај посао. Скоро половина радника незнање "затрпава" речима које циркулишу у модерној пословној комуникацији иако не знају шта заправо значе.

Пословни стручњаци кажу да постоји једноставно решење за овај проблем, а то су тренинзи који ће запосленима дати више знања.

Да је самопоуздање већи проблем од самог посла, говори податак да је чак 84 одсто испитаника задовољно тренутном позицијом.

Мањина која је незадовољна као разлоге истиче немогућност напредовања, досадан посао и чињеницу да се плате не повећавају.

Извор: Вечерње новости

 

Коментари / 0

Оставите коментар