Тако је говорио Матс Хумелс...!

Када су из Дортмунда одлазили Марио Геце и Роберт Левандовски капитен је знао да их наружи! Шта ћемо сад, Матс?!

Фудбал 01.05.2016 | 20:20
Тако је говорио Матс Хумелс...!

Бајерн је на путу да у само четири године отме Дортмунду три суперстара! После Марија Гецеа и Роберта Левандовског, сва је прилика да ће у редове љутог ривала и капитен Борусије Матс Хумелс! То је готово извесно после данашњег саопштења које су на свом званичном сајту објавили Милионери, а у коме се каже да Хумелс јасно ставио до знања челницима клуба да жели у Минхен и да не постоје средства да га клуб са Вестфалена задржи уколико Баварци уплате жељену количину новца на њихов рачун - ради се о цифри од 30.000.000 евра.

А ако се од појединаца и очекивала издаја - нема никакаве сумње да навијачи Борусије тако гледају на преласке својих мезимаца у редове Бајерна, без обзира што је Хумелс и поникао у Минхену - од капитена свакако није. Не треба превише објашњавати, довољно је само вратити се неколико година уназад и прочепркати по изјавама Матса Хумелса.

Година 2013, након што је Марио Геце потписао за Бајерн:

"Заиста не разумем његову одлуку, само то сам рекао. Сви смо изненађени оним што је уардио. Једноставно не верујем да се ради о било каквим спортским разлозима. Слагао се јако добро са свима нама, и због тога сам јако изнервиран".
У потпису, Матс Хумелс.

Година 2014, након што је Роберт Левандовски прешао у Бајерн:
"Не занима ме да освојим осам шампионата! Више волим да радим неке посебне, специјане ствари са Дортмундом. Леви желим срећу, као и Гецеу, али мене Бајерн никада неће имати. Новац није све у животу".
У потпису, опет Матс Хумелс.

Има ли шта да се дода?

фото: Ацтион Имагес

Извор: моззартспорт.цом

Коментари / 0

Оставите коментар