Видео: Јамие Вардy'с хавинг а партy!

Пре само осам година радио је у локалној фабрици и играо фудбал викендом за Стокбриџ Парк Стил у окружној лиги Енглеске.

Фудбал 27.03.2016 | 21:20
Видео: Јамие Вардy'с хавинг а партy!

У суботу, четири године касније, постигао је погодак за Флитвуд Таун у осмој по рангу лиги на Острву.

Данас, двадесетдеветогодишњи Џејми Ричард Варди головима предводи Лестер Сити до историје и титуле Премијер лиге, а од суботе увече фудбалски свет му се још више диви.

Момак из Шефилда постигао је можда и најбољи погодак досадашње каријере – и то коме?

Актуелном прваку света Немачкој у сред Берлина, док је на голу стајао Мануел Нојер.

'Горди албион' губио је од 'Панцера' од 57. минута 2:0, али су најпре Хари Кејн, а потом Варди и Ерик Дајер режирали невероватан преокрет за велики тријумф.

Играо се 75. минут, Натанијел Клајн прошао је по десном крилу и послао лопту на петерац, одакле је центарфор 'Лисица' петом сместио у ближи угао, иза леђа једног од најбољих голмана света, поред збуњеног Антонија Рудигера.

Да све буде још боље, стрелцу 18 премијерлигашких голова у досадашњем току сезоне било је потребно свега четири минута на терену како би се уписао у стрелце.

"Када уђете са клупе желите да ваш улазак имам експресни утицај на игру тима. Ја сам успео то да урадим, а ми смо успели да победимо. Што се самог поготка тиче – само сам жело да се што боље позиционирам на првој стативи, пробао сам штиклом и успело ми је. Овај гол ми је дефинитивно омиљени моменат ове сезоне", рекао је Варди.

Као да је одрастао на улицама Рија, а не Шефилда.

Све у свему – 'Јамие Вардy'с хавинг а партy'.

Коментари / 0

Оставите коментар