Вилу Смиту награда „МТВ генерација“

Амерички глумац и продуцент Вил Смит добитник је награде „МТВ генерација“ за свој опус у филмској индустрији, а биће му уручена на 25. додели МТВ филмских награда 10. априла у Бербанку, у Калифорнији.

Забава 26.03.2016 | 08:26
Вилу Смиту награда „МТВ генерација“

Смит, који је синоним за модерну филмску звезду, направио је пробој улогом у култном остварењу Дан независности, као и у филму Лоши момци, а уследили су хитови Људи у црном, Ели и други.

„Вил Смит и МТВ су одрастали заједно и деле кул историју“, објаснила је Кејси Петерсон, извршна продуценткиња доделе МТВ филмских награда.

Подсетила је да је МТВ био део сваке фазе Смитове каријере, док је он био велики део онога што је дефинисало МТВ културу од почетка.

„Од серије Принц са Бел Ера, преко његове музике и сјајних филмова, Смит је глас генерације и не плаши се да га употреби. Јубиларна 25. додела филмских награда биће прави начин да се ода почаст великом Вилију на нама својствен начин - уз пуно изненађења“, истакла је Петерсонова.

МТВ је више пута награђивао Вила Смита - освојио је пет златних „Кокица“, укључујући две награде за најбољу мушку улогу у филмовима Ели 2001. и Ја сам легенда 2008. године, а чак 17 пута је био номинован. Давне 1994. нашао се у улози водитеља доделе филмских награда МТВ-а.

Награда „МТВ генерација“ (МТВ Генератион) је највеће филмско МТВ признање које се додељује глумцима иза којих је невероватна каријера током које су се увек гласно и јасно обраћали МТВ публици.

Претходни добитници овог признања су Роберт Дауни Џуниор, Марк Волберг, Џејми Фокс, Џони Деп, Риз Витерспун, Бен Стилер, Адам Сендлер, Сандра Булок, Мајк Мајерс, Том Круз и Џим Кери.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар