ШПА: Гранада није намучила Реал Сосиједад

Фудбалери Реал Сосиједада савладали су са 3:0 екипу Гранаде у првој утакмици недељног програма 24. кола шпанске Примере.

Фудбал 14.02.2016 | 18:00
ШПА: Гранада није намучила Реал Сосиједад

Састав из Сан Себастијана је остварио трећу победу у низу, која га је довела на десету позицију на табели, са пет бодова мање од Атлетик Билбаа, који се налази на шестом месту које води у квалификације за Лигу Европе, док је Гранада у великом проблему, претпоследња је на табели са 20 поена, два мање од Еспањола који је у сигурној зони.

Домаћа екипа је фуриозно отворила меч, већ у 21. минуту је Микел Ојарзабал одлично примио додавање Јурија Берчичеа и довео свој тим у вођство, свега неколико тренутака пошто је Ћаби Пријето затресао леву стативу гола Гранаде.

Комбиновали су фудбалери из Баскије, стварали шансе, Гранада је претила из прекида, а у финишу првог полувремена Џонатас је повећао предност Реал Сосиједада на 2:0, након што га је одлично проиграо Карлос Вела, додавањем у срце шеснаестерца.

Коначан резултат поставио је Ојарзабал, поново је Вела био асистент и од 60. минута је свака дилема о победнику ове утакмице била решена, иако је Гранада у судијској надокнади другог полувремена припретила у два наврата, преко Франа Рика и Рубена Рочине, обојица су погодили пречку.

Коментари / 0

Оставите коментар