БОМБА! Леброн са Мелом напада титулу?!

Претходних дана се много спекулише о могућим трејдовима, а чак и они који у себи немају ни трунке истине, на тренутак нам бар "потпале" машту да замислимо како би одређени тим са таквим променама изгледао.

Кошарка 15.02.2016 | 09:00
БОМБА! Леброн са Мелом напада титулу?!

Колико има истине у последњем трачу - није јасно, али је добро заголицао машту.

И "запалио" друштвене мреже...

Подједнако толико су се запалили и навијачи Кливленда када су чули да би у њихов тим могао да дође Кармело Ентони, и да заједно са Леброном Џејмсом и опорављеним Кајријем Ирвингом покуша да нападне "прстен".

Трејд који би могао да изазове "тектонске поремећаје" у НБА Лиги да направи још један тим сачињен од "супер звезда", уклучио би размену три велике франшизе, пише новинар "Њујорк Дејли Њуза".

Њујорк Никси би у Кливленд послали Кармела Ентонија, док би Кавси у супротном смеру проследили Тимофеја Мозгова.

Велику улогу у трејду би играли и Бостон Селтикси који би за "гомилу" пикова из прве рунде, на које имају право у наредним сезонама, добили Кевина Лава који се није снашао у Кливленду.

Кармело Ентони је наводно незадовољан у Њујорк Никсима, пре свега је изразио незадовољство јер је отпуштен Дерек Фишер, док је Филу Џексону у плану да прави младу екипу и да је "зида" око Кристапса Порзингиса, а да потом покуша да ангажује и неког од млађих суперстарова.

Попут Кевина Дуранта...

Кливленду се изгледа највише жури, па су после неочекиване смене Дејвида Блата и именовања Тајрона Луа за његовог наследника у потрази за играчем који би већ ове сезоне могао да "изазове" Голден Стејт Вориорсе, јер Леброн сматра да тим није довољно јак.

Са Кармелом Ентонијем, Леброном Џејмсом и Кајријем Ирвингом Кливленду ће пре свега тешко бити да одреди ко ће бити "носилац" игре, и како ће таква три играча успети да "распореде одговорност". У Мајамију је успело, али...

НБА тимови имају времена само до 18. фебруара да "заврше" трејдове.

Коментари / 0

Оставите коментар