Мока Славнић хвали Звезду: Иду у ТОП 8!

Некадашњи кошаркаш и прослављени тренер Мока Славнић похвалио је "шмек" који има екипа Дејана Радоњића и казао да верује да ће се пласирати у наредну фазу Евролиге.

Кошарка 14.02.2016 | 21:40
Мока Славнић хвали Звезду: Иду у ТОП 8!

Црвена звезда је у четвртак савладала Цедевиту 94:74 и дошла до четврте победе "на пола пута" у ТОП16 фази Евролиге, што је био повод да се наравно говори о "кораку даље". Црвено-бели су и претходне сезоне стали у 16 најбољих тимова, а пласман у четвртфинале је у великој конкуренцији подвиг.

Легенда Црвене звезде Мока Славнић често је "без длаке на језику" знао да критикује, али је у интервјуу за дневни лист "Ало" ипак похвалио наступе изабраника Дејана Радоњића.

"Одушевила ме је доминантност екипе", почео је причу за "Ало" популарни "Мока".

"Показали су да су у одличној форми пред улазак у топ осам. Убеђен сам да ће изборити и наредну фазу такмичења иако ни у једној утакмици до краја неће бити лако. Оно што је најбитније јесте да не зависе од других и да сами имају прилику да се изборе за неко од четири места у групи", казао је он.

Верује да је Црвена звезда јача од бар шест тимова, те да буџет није увек пресудан.

"Више од шест тимова у Евролиги играчки није јаче од Звезде. У спорту је, као што можемо видети, новац ретко пресудан. Можемо сада набрајати колико клубова има већи буџет од Звезде, али победник може бити само један", рекао је Славнић.

За крај је поручио...

"Победиће тим који има шмек, сналажљивост и креативност и надам се да ће Звезда показати да поседује све то".

Коментари / 0

Оставите коментар