Видео: Џеков гол са посвјетом кћеркици Уни!

Нападач Роме Един Џеко послије дуго времена био је стријелац у четвртој узастопној побједи "вучице" у италијанској Серији А.

Фудбал 13.02.2016 | 15:20
Видео: Џеков гол са посвјетом кћеркици Уни!

Римљани су славили у Модени над екипом Карпија у оквиру 25. кола, а капитен репрезентације Босне и Херцеговине је постигао други погодак у 84. минуту послије асистенције Египћанина Мохамеда Салаха.

Посљедњи пут је био стријелац у двобоју против Болоње 21. новембра, па му је синоћ пао огроман терет с леђа након гола Карпију, који је прославио у "стилу Франческа Тотија" са палцем у устима, алудирајући да је недавно постао отац дјевојчице Уне.

Већ у сљедећем нападу, "Дијамант" је идеално упослио Рађу Наинголана, којем је словеначки голман Вид Белец одбранио ударац, а Мохамед Салах "одбијанац" поспремио у мрежу.

Након сусрета, на друштвеним мрежама, Џеко је гол посветио ћерки.

Сви у табору Роме, одушевљени су побједом и повратком на треће мјесто на табели, али и чињеницом да је центарфор "змајева" прекинуо голгетерски пост.

"Урадили смо много добрих ствари. Успјели смо да пронађемо снагу, а примјер је Един Џеко, који је уз остале играле, јако важан за нашу игру", рекао је између осталог тренер Роме Лућано Спалети.

"Екипа га је пратила боље него раније. Џеко је дошао из Енглеске гдје је навикао да игра у формацији 4-4-2 и да уз себе у нападу има још једног саиграча. Није лако навикнути се на такву промјену. Јаке екипе попут Наполија, Јувентуса, Фиорентине без проблема се трансформишу из једног модела у други. Салах? Понекад не даје лопту својим саиграчима на вријеме и доста смо се шалили на његов рачун. Међутим, против Карпија је направио савршену асистенцију за Џека, који мора платити вечеру екипи", додао је Спалети.

Рађа Наинголан је презадовољан јер се Џеко послије дуго времена уписао у листу стријелаца.

"Заслужили смо побједу и дуго смо чекали на Џеков гол. Срећан сам јер је прекинуо пост. У овом тренутку, стварно му је био потребан пошто је у посљедње вријеме био малчице утучен".

 

Коментари / 0

Оставите коментар