ЕЛ: Локомотива лако са Дарушафаком!

Руска екипа дошла до пете победе у ТОП16 фази. Дарушафака остаје на једном тријумфу.

Кошарка 12.02.2016 | 20:30
ЕЛ: Локомотива лако са Дарушафаком!

Кошаркаши Локомотиве су према очекивањима без већих проблема савладали "најслабију" екипу своје групе, Дарушафаку, а сем опуштања почетком последње четвртине нису дозволили својим навијачима да се озбиљније забрину за исход утакмице.

ЛОКОМОТИВА - ДАРУШАФАКА 82:58 (19:16, 25:12, 16:12, 22:18)

Тријумф у претходном колу над Црвеном звездом дао је наду Дарушафаки да се нада да може да се укључи у борбу за пласман даље, али је убедљив пораз од Локомотиве још једном показао да ће то бити тешко изводиво, мада је у теорији могуће.

Локомотива је озбиљно приступила овом мечу и на полувреме отишла са предношћу од 16 поена разлике, да би у наставку само "зидали" још већу дистанцу од турске екипе. Предност Локомотиве се топила почетком последње четвртине, када су се домаћи кошаркаши опустили, али то није дуго потрајало, па Дарушафака није пришла ни на једноцифрену разлику.

До пете победе Локомотиву је предводио Ентони Рендолф са 18 поена, док Малколм Дилејни није бистао, али је постигао 16. Крис Синглтон је додао 11, Воронов 14, док је Виктор Клавер меч завршио без поена.

Код Дарушафаке је далеко најефикаснији био Вилбекин са 19 (тројке 4/7), док је Емир Прелџић додао 11.

Коментари / 0

Оставите коментар