Џони Деп као Доналд Трамп!

Сајт са комичним садржајем "Фуннy ор Дие" лансирао је 50-минутни сатирични филм о контроверзном бизнисмену и политичару Доналду Трампу, а у главној улози нашао се холивудски глумац Џони Деп.

Забава 12.02.2016 | 13:30
Џони Деп као Доналд Трамп!

Један од чланова тима који је направио 50-минутни филм Доналд Трумп'с Тхе Арт оф тхе Деал: Тхе Мовие је комичар Вил Фарел, а подршку Џонију Депу пружили су глумци Рон Хауард, Алфред Молина и Кристофер Лојд.

Исечак из филма "Доналд Трумп'с Тхе Арт оф тхе Деал"

Наслов филма био је инспирисан Трамповом књигом из 1987. године. У видео-снимку, који је конципиран као ТВ филм, Трамп жели да осветли свој пут до успеха и другима обезбеди савете како да га у томе следе.

„То је била луда, потпуно луда идеја која је некако успела“, рекао је Адам Мекеј, један од оснивача комичног сајта за Њујорк тајмс. Мекеј је номинован за најбољу режију на предстојећој додели Оскара за комедију Опклада века.

Деп је наводно провео четири дана у децембру на изради овог филма, а главни и одговорни уредник сајта Фуннy ор Дие, Овен Бурк, описао је Депову интерпретацију Трампа као „апсолутно луду“.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар