Робен: Пеп ме није звао са собом у Сити!

Крилни нападач минхенског Бајерна Арјен Робен каже да не верује да ће заједно са тренером Ђозепом Гвардиолом у Манчестер Сити.

Фудбал 14.02.2016 | 21:20
Робен: Пеп ме није звао са собом у Сити!

Шпански стручњак недавно је обелоданио да напушта Баварску на крају сезоне и да ће на клупи 'Грађана' заменити Мануела Пелегринија.

"Искрено, и даље не размишљам и његовом одласку, пошто је и даље превише лепо радити с њим, па вам то скреће мисли. У наредних неколико месеци, желим да уживам у раду с њим, а надам се да ћемо се од њега опростити са више трофеја", рекао је Робен и додао:

"Мислим да је његова одлука да објави своју следећу дестинацију добра, пошто је будућност сада јаснија, а и сви су мање-више знали шта ће се догодити. С друге стране, није ме питао да му се придружим у Манчестеру. Не знам, мислим да то не би урадио ни са једним играчем из нашег тима. Ми имамо само један циљ – да сезону завршимо са што више трофеја".

Холанђанин је за крај открио шта ће му највише недостајати у раду са легендарним тренером Барселоне.

"Шта ће ми највише недостајати у вези са њим? Његова опседнутост игром и његово знање, што вас само по себи чини бољим играчем. Играм фудбал већ неко време, али ме је Гвардиола стварно учинуо бољим. Имао сам 29 година када сам почео да сарађујем с њим, па се не може рећи да сам био млад, али ако пажљиво погледате – видећете какав сам напредак имао захваљујући њему. То вам само говори за шта је све способан. Он ме није само ставио на крило, већ на више позиција. Био сам и нападач и везиста, чиме сам постао разноврснији нападач", закључио је Робен.

Коментари / 0

Оставите коментар