Због Зидана и Реала, Азар одбио позив ПСЖ-а!

Зизу му је идол, чека се избор новог тренера Челсија!

Фудбал 12.02.2016 | 22:00
Због Зидана и Реала, Азар одбио позив ПСЖ-а!

Еден Азар размишља о будућности, али Пари Сен Жермен није део тих размишљања. Челсијев офанзивац је према писнају острвских медија, охладио интересовање француског клуба и одбио њихове предлоге о сарадњу. Разлог су: Реал Мадрид и Зинедин Зидан.

Азар игра испод свих очекивања ове сезоне, не личи на играча од претходне сезоне, али то није разоружало ПСЖ који већ месецима покушава да отвори причу о трансферу. Још откако је у Лилу био најбољи играч лиге, ПСЖ је покушавао да га доведе, али је Белгијанац ипак изабрао Челси. Лоран Блан је велики љубитељ Азарове игре и не одустаје од жеље да га одведе, али та заинтересованост није обострана.

Пре свега због намигивања Зинедина Зидана из Мадрида. Попут Блана, и Зизу је нескривени симпатизер Азара и још док није постао први тренер Реала често је хвалио Белгијанца. Сада када је преузео команду у Краљевском клубу, као логичан избор се намеће да Азар буде његова прва жеља у летњем прелазном рока. Поред тога, Зизу је Азаров идол.
„Волео бих да ме Зидан тренира. Као дете сам га гледао на телевизији, а и сада на интернету волим да гледам његове потезе“, рекао је недавно Азар.

С обзиром на тренутну ситуацију у Челсију, много тога ће зависити од избора будућег тренера. Али није искључено да нови циклус Плаваца крене без Азара. Ту шансу Реал неће пропустити...

Коментари / 0

Оставите коментар