НБА: Јукин меч сезоне, Мирза одличан, Јокић 5п, Бјелица и Боби ни шут!

Бх. центар један од најзаслужнијих за гостујући тријумф Нагетса у Детроиту. И Телетовић одличан у новом поразу Финикса. У четвртак су се на паркетима НБА лиге нашли сва тројица српских кошаркаша, али ниједан се није посебно истакао.

Кошарка 11.02.2016 | 15:00
НБА: Јукин меч сезоне, Мирза одличан, Јокић 5п, Бјелица и Боби ни шут!

Јусуф Нукрић одиграо је сјајан меч и помогао свом Денверу да забиљежи гостујући тријумф против Детроита.

Нагетси су славили 103:92, а бх. центар уписао је дабл-дабл, 16 поена и 11 скокова, што је његов најбољи учинак ове сезоне. Нуркић је такође додао и двије асистенције, те по једну блокаду и украдену лопту, уз три изгубљене.

Вил Бартон са 20 поена био је најефикаснији у побједничкој екипи, док је код Детроита поен мање постигао Маркус Морис.

Ништа ново код Финикса. Санси су уписали очекивани неуспјех, већ девети у низу, а чак 40. у сезони!

Мирза Телетовић био је одличан са 14 поена и четири скока, али то није било довољно његовом тиму да избјегне нови пораз, овај пут на домаћем паркету од актуелног шампиона Голден Стејта 104:112.

У четвртак су се на паркетима НБА лиге нашли сва тројица српских кошаркаша, али ниједан се није посебно истакао.

Никола Јокић је у победи Денвера у Детроиту 103:92 уписао 5 поена (2-7 из игре за 25 мин), 6 скокова и 2 асистенције, а Бобан Марјановић провео је само три минута у игри у тријумфу Спарса над Меџиком 98:96 и није ни шутнуо на кош.

Немања Бјелица у победи Минесоте над Торонтом 117:112 такође није ни шутнуо на кош за 12 минута у игри, а имао је 2 скока и асистенцију.

Коментари / 0

Оставите коментар