Стеф Кари: Плашим се Бобија Марјановића!

Стеф Кари, најбољи кошаркаш данашњице, признао је да му уопште није свеједно када крене ка кошу, а тамо га чека Бобан Марјановић.

Кошарка 08.02.2016 | 11:00
Стеф Кари: Плашим се Бобија Марјановића!

Кари је, као лидер НБА шампиона, Голден Стејт Вориорса, само једном играо против Бобија и притом уживао у убедљивој победи над Сан Антонијом од 120:90. На том мечу, 25. јануара, Марјановић је за 13 минута постигао 12 поена и имао шест скокова, те једну освојену лопту, али је успео и да прилично застраши Карија.

Када је у једној емисији "Спортс илустрејтеда" одговарао на брза, кратка питања о актуелном НБА тренутку, Кари се сусрео и са следећим:

"Да ли се, када кренеш на кош, више плашиш Бобана Марјановића или (овосезонске сензације из Летоније, такође веома високог члана Њујорк Никса) Кристапса Порзингиса?"

"Бобана. Дефинитивно Бобана!", рекао је Кари, а онда се осмехнуо и допунио се: "Јесте ли ви видели његове шаке? Нереалне су".

Водитељ је тада упитао МВП-а лиге да размисли још једном, јер велике шаке има и Марјановићев саиграч, Каваи Ленард, али се се Стеф Кари није дао:

"Ја ћу се и даље држати Бобана".

Коментари / 0

Оставите коментар