Запамтите: 1. јул 2016. године...!

Од дана када је Жозе Мурињо добио отказ у Челсију постоје спекулације да ће он преузети неки од тимова из Манчестера, а након што је Пеп Гвардиола и званично потписао уговор са Ситијем, јасно је где ће Португалац.

Фудбал 08.02.2016 | 10:40
Запамтите: 1. јул 2016. године...!

1. јул 2016. године!

Запамтите овај датум пошто ће баш тог дана, бар тако тврди шпанска Марка и позива се на добро обавештене изворе, Жозе Мурињо поново сести на клупу неког фудбалског тима, а по свој прилици то ће бити Манчестер јунајтед.

После Бенфике, Унијао де Леирије, Порта, Челсија, Интера, Реал Мадрида, па опет Челсија, Жозе Мурињо ће коначно испунити своју жељу и постати тренер славног клуба са "Олд Трафорда".

Као што се претходних месеци шушкало да је Пеп Гвардиола све договорио са Манчестер ситијем, а онда је то "изненада" објављено 1. фебруара, тако и из мадридске "Марке" наводно имају потврду да је Мурињо све договорио са Манчестер јунајтедом.

Претходних дана се чак могло чути и да је Мурињо писао писмо Јунајтеду у коме им је поручио да га ангажују за тренера...

"Специјални" је наводно потписао предуговор са Манчестер јунајтедом, а Луј ван Гал, који је дуго на излазним вратима "Олд Трафорда", ће клуб (коначно?) напустити 30. јуна ове године.

Мада, уколико форма "ђавола" буде у силазној путањи, није немогуће да Ван Гал оде и "пре рока", па да сезону до краја "одради" Раја Гигс, као што је то било у мандату Дејвида Мојеса.

Да ли ће бити плаћенији од Гвардиоле или не, не знамо, али знамо да ће велико ривалство из Шпаније бити пренето и на Енглеску. Ако је веровати шпанским новинарима, наравно...

Коментари / 0

Оставите коментар