Гвардиола о будућем тиму Манчестер Ситија...

Ја сам као жена... Мултипрактик! Тренер Бајерна каже да може да контролише ситуације о Бајерновој сезони и стварању тиму Грађана.

 

Фудбал 06.02.2016 | 22:40
Гвардиола о будућем тиму Манчестер Ситија...

Откако је и званично обелодањена јавна тајна да ће Пеп Гвардиола наредног лета преузети Манчестер Сити, шпански стручњак је тема број један у европским медијима. Поготово његови планови по доласку у Манчестер, односно како ће изгледати нови тим Грађана пошто се претпоставља да многи фудбалери из актуелног тима неће преживети долазак каталонског стручњака.

Више се прича о Гвардиоли и Ситију, мнего о Гвардиоли и Бајерну где ће Шпанац до краја сезоне примати плату са задатком да освоји триплу круну. То је засметало многима у Немачкој. Није мали број оних који мисле да је Гвардиола показао непоштовање према Бајерну одлуком да усред сезоне потврди одлазак у други клуб. Зато су многи скептични да ли ће Пеп моћи да се фокусира на задатке који га чекају у Бајерну.
„То није проблем. Има велики таленат за такве ствари. Ја сам као жена. Мултипрактик. Могу да контролишем обе ситуације. Знам да се овакве ситуације раније нису дешавале Бајерну јер је обично Бајерн тај који објављује разлаз са тренером. Али, имамо још четири месеца сарадње и много тога да се уради“, рекао је Гвардиола и поручио да до краја сезоне неће причати о Манчестер Ситију.

Али шта ако се Грађани и Баварци сусретну у Лиги шампиона?

Коментари / 0

Оставите коментар