После ''бразилског Србина'', ФСС ангажовао и Поповића из Келна!

Милислав Поповић из Келна, играч који је до сада имао само аустралијски пасош, веома талентовани нападач кога су у минулом зимском прелазном року хтели многи клубови Бундеслиге, нови је "орлић" из радионице директора млађих селекција ФСС Митра Мркеле и селектора Омладинске репрезентације Бранислава Николића.

Фудбал 07.02.2016 | 23:30
После ''бразилског Србина'', ФСС ангажовао и Поповића из Келна!

После великог напора у проналажењу, затим и ангажовању дефанзивца бразилског Сао Паула, момка који се поноси српским пореклом а зове се пуним именом Лијанко Евенђелиста Силвеира Невес Војновић, људи из Фудбалског савеза Србије успели су да репрезентацији до 19 година подаре још једног талентованог играча.

- Немци га зову Мили Поповић, дошао је из Аустралије и играо за један клуб из околине Хановера у омладинској лиги где је био најбољи стрелац, а ове зиме хтели су га Штутгарт и неки други клубови Бундеслиге. Његов избор је био Келн и сада игра у тиму испод 23 године. Желимо да га проверимо, пружимо шансу и надамо се да ће оправдати наша очекивања - истиче Митар Мркела у изјави за званични сајт ФСС-а.

Документа Милислава Поповића се већ налазе у нашем конзулату у Хамбургу и очекује се да са новим пасошем дебитује за репрезентацију Србије против Бугарске, 24 фебруара, а 2. марта омладинце Србије очекује дуел са Шпанијом у коме би се у тиму нашао и Лијанко Војновић.

Омладинску репрезентацију Србије очекује последњи круг квалификација за првенство Европе које се игра у Немачкој од 11. до 24. јула ове године, а домаћини елитне рунде квалификација биће Србија од 24. до 29. марта.

Ривали на путу до Немачке су Данска, Црна Гора и Француска.

Коментари / 0

Оставите коментар