"Марка": И Реал жели Пјанића!

Везни фудбалер Роме Миралем Пјанић жеља је Реал Мадрида, пише у суботу тиражни шпански лист "Марка" с фотографијом репрезентативца Босне и Херцеговине на насловници.

Фудбал 29.11.2015 | 22:40
"Марка": И Реал жели Пјанића!

У тексту мадридског дневника се наводи да је прва "око на Пјанића бацила" Барселона и да је то једна од референци која га је препоручила клубу са стадиона "Сантјаго Бернабеу".

Наравно уз сјајне пасове, асистенције и голове из слободних удараца које је показао посебно ове сезоне у дресу римске екипе.

Нешто раније су италијански медији објавили да је Реалов тренер Рафаел Бенитез послао своје скауте да на дјелу виде Пјанића, који им се на поментим мечевима "одужио" сјајним слободњацима и головима.

Мадридски лист додаје да је нова делегација "краљевског клуба" већ отпутовала у Рим да припреми терен за предстојећи трансфер. Такође шпански дневник пише да ће на адресу "вучица" ускоро стићи званична понуда из престонице Шпаније за везисту "змајева".

Подсјетимо, Рома и њен директор Валтер Сабатини су у претходном прелазном року одбили све понуде за репрезентативца БиХ истакавши обештећење у износу од чак 50 милиона евра!

Пјанић је ове сезоне осам пута био стријелац и шест пута асистент, а има важећи уговор до љета 2018. године.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Од срца

29.11.2015 23:49

Ех, ако он неце, могу ја за пола цијене...

ОДГОВОРИТЕ