ЛЕ - Холанђани потценили Партизан? Друла: Било би добро!

Изненађујући призор на конференцији за новинаре шампиона Србије у Холандији.

Фудбал 26.11.2015 | 11:20
ЛЕ - Холанђани потценили Партизан? Друла: Било би добро!

Само један холандски новинар био је на конференцији за новинаре ФК Партизан вече пре утакмице 5. кола Групе Л Лиге Европе.

Потцењивање? Надменост? Убеђеност у победу?

Одговор на ово питање, можда, лежи у изјави тренера АЗ Алкмара Јона ван ден Брума да Партизан није у доброј форми, па ту види велику шансу за своју екипу која још има какве - такве шансе за пролаз у наредну фазу такмичења.

Шта кажу у Партизану на овај детаљ?

Укратко - не обазиру се на то, уздају се у себе, свој квалитет и своје навијаче, којих ће, према најавама, бити поприлично на трибинама АФАС стадиона.

"Било би добро да нас потцене, јер бисмо то могли да искористимо на прави начин", каже Љубинко Друловић.

Тренер Партизана додаје да верује у свој тим и да може до доброг резултата. А то значи - све сем пораза.

"Биће свакако тежак меч јер су они у успону форме. Ето, имамо ту несрећу да се екипе подижу баш пред утакмице са нама. Али, момци су одлично радили и зависимо само од нас. Вратили су нам се неки играчи, пре свих Дарко Брашанац и Андрија Живковић. Од њих очекујем много, као и од свих. Брашанац нема снаге за свих 90 минута, али он увек да велики допринос. У сваком случају, морамо да будемо тим".

Друловић истиче и: "Оптимиста сам, верујем у ове момке, који су одлично радили".

Мирослав Вуличевић додаје да је атмосфера у тиму врло добра и поручује:

"Знамо зашто смо дошли овде. Свесни смо да нас очекује другачији меч него у Београду, ми и они волимо да се надигравамо. Максимално смо сконцетрисани, знамо који нам је циљ и трудићемо се да остваримо добар резултат".

Занимљиво је да су и АЗ и Партизан тренирали на помоћном стадиону. Домаћин је замолио да се сачува главни терен, јер је у уторак цео дан падала киша, као и у среду пре подне. Партизан је изашао у сусрет холандском клубу.

Коментари / 0

Оставите коментар