Кеба "украо" свадбу Северини

“Сватовска комедија” која је трајала 720 минута и која је почела у режији Томажа Пандура, до краја је прерасла у представу Драгана Којића Кебе. Он се за све питао.

Забава 25.11.2015 | 10:05
Кеба "украо" свадбу Северини

Шест стотина званица, цела естрада, политичари, музичари... сви који су у недељу увече били на најгламурознијој свадби године сложили су се да је највећа звезда био Драган Којић Кеба.

Тиме су млада и младожења пали у други план. Сценографија и режија Томажа Пандура остала је у сенци Кебиног хита „Бре гиди џанум“.

- На лепшој свадби у животу нисам била. Та количина цвећа, свећа... прекрасна сала, савршено декорисана... Све званице су биле веселе, али је Кеба био највеселији. Ишао је од госта до госта, са свима наздрављао и сваког је љубио. Китио је Џеја новчаницама од 100 евра, а касније је и сам узео микрофон у руке и певао као да је Игорова свадба његов солистички концерт - рекла је за “Блиц” Гоца Божиновска.

Према њеним речима најемотивнији тренутак на слављу било укључење Наташе Којић преко Скајпа.

- Очи су јој биле пуне суза због тога што није на венчању свога брата, па су и нама сузе потекле. Северина је била најлепша млада коју сам видела, осмех није скидала са лица и играла је све време, чак и уз музику свога свекра - каже Божиновска.

- Северинина и Игорова свадба је била једна од највеселијих на којима сам била до сада. Провела сам се лудо и незаборавно.
Ушла сам заједно с Бреном, Бобом, Сашом Поповићем и Сузаном Јовановић, и то руку под руку са Виктором Живојиновићем - каже кроз смех Дара Бубамара, која такође оцењује да је Кеба био сјајан домаћин.

Хрватски певач Горан Каран пре Кебе латио се микрофона и отпевао први блок песама.

- Било је божанствено, у појединим моментима чак драматично, мислим на њихово појављивање и спуштање “из плафона”.
Обоје су били прекрасни, прелепи... а то што је Северина узела Игорово презиме је за поштовање. Свака част - рекао је Горан Каран.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар