Москва подржава све партије у Српској

"Наводи изнесени у тексту руске новинске агенције Спутник не представљају званичне ставове Руске Федерације, рекао је амбасадор Руске Федерације у БиХ Петар Иванцов у телефонском разговору са министром иностраних послова БиХ Игором Црнатком. 

Република Српска 24.11.2015 | 14:15
Москва подржава све партије у Српској

Иванцов је додао да званична Москва не подржава квалификације према одређеним политичким партијама и политичарима које су наведене у тексту под насловом "Тајни план за рушење Додика".

Министар Црнадак и амбасадор Иванцов су закључили да се односи Руске Федерације и БиХ развијају у добром правцу и да ће представници Руске Федерације наставити да сарађују са свим званичницима у институцијама БиХ, укључујући и представнике Републике Српске, као и с представницима власти Републике Српске и Федерације БиХ, неведено је у саопштењу из МИП-а БиХ.

Црнадак и Иванцов оцијенили су да се односи Русије и БиХ развијају у добром правцу и да ће представници Русије наставити сарадњу са свим званичницима у заједничким институцијама БиХ, укључујући и представнике Републике Српске, као и са представницима власти Српске и Федерације БиХ.

У саопштењу из Министарства иностраних послова БиХ наводи се да ће се Црнадак и Иванцов састати у петак, 27. новембра, када ће разговарати о наставку билатералне сарадње и припреми наредних сусрета на високом нивоу.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

стални проблем

24.11.2015 15:09

Овај Министар Црнадак само састанчи и путује без икаквих резултата за ову биједу која стално трпи ову пропаст вишегодишњу, џаба све што тај Рус подржава и ја подржавам ал шта ћемо са оваким мизерним примањима у РС у режиму који још дрма нама јести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тарми

24.11.2015 18:23

Ста си ти оцекивао, да це се за тебе борити?

Name

Зоки

24.11.2015 15:35

А кад склоните Додика и банду а ста онда Ни опосиција нема плана

ОДГОВОРИТЕ
Name

фоф

24.11.2015 16:05

Много ми је то важно ја стем немам ништа. Који бомбастични наслови, гледајмо људи како да преживимо до сутра.

ОДГОВОРИТЕ