Велики пех за Бајерн и Њемачку!

Марио Геце, стрелац чувеног гола који је решио последње финале Светског првентва, тешко се повредио на утакмици Ирска – Немачка у Даблину.

Фудбал 10.10.2015 | 17:20
Велики пех за Бајерн и Њемачку!

И пораз и тешка повреда важног играча!

Не само немачке репрезентације, већ и Бајерна.

Марио Геце доживео је пуцање тетиве адуктора током утакмице Република Ирска – Немачка, коју су Ирци добили синоћ у Даблину резултатом 1:0 и тако одложили промоцију званичних првака света у учеснике предстојећег ЕУРО 2016 у Француској.

Геце је изнет с терена на носилима у 35. минуту, а после прегледа у Минхену установљено је да ће одсуствовати с трена 10 до 12 недеља, што значи можда и пуна три месеца. Дакле, једног од најбољих играча Бајерна, који је био стартер у 11 од 12 наврата, нећемо видети на терену до 2016. године.

Геце је голом у надокнади времена решио последње финале Светског првенства у фудбалу, одржаног у Бразилу у којем је Немачка победила Аргентину 1:0 и освојила четврту титулу првака света.

Конкретно, ас Бајерна који је лако летос могао да напусти Баварску, јер није прошле сезоне био стандардан код тренера Пепа Гвардиоле, доживео је повреду после оштрог старта Џејмса Мекартија, а заменио га је Андре Ширле.

Геце на операцију и паузу одлази са четири поготка ове сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар