Мирко Вучинић се враћа у Италију?!

После 15 година опет код истог човека...Црногорац би после годину и по дана играња за Ал Џазиру опет могао натраг на Апенине.

Фудбал 11.10.2015 | 11:20
Мирко Вучинић се враћа у Италију?!

Када је са 30 година изабрао пут ка Блиском истоку и прешао у Ал Џазиру из УАЕ, црногорски нападач Мирко Вучинић као да се помирио са врхунским фудбалом. Вучинић већ годину и по дана носи дрес Ал Џазире где зарађује преко 6.000.000 евра годишње.

Вучинић је био најбољи играч и стрелац шампионата, али изгледа да му је досадио богати арапски свет и могао би да се врати у Италију где је играо скоро деценију и по. Медији на Апенинима јављају да би Вучинић у јануару могао да обуче дрес новог прволигаша Болоње како би помогао клубу да сачува прволигашки статус.

Спона за трансфер је Болоњин директор Панетело Корвино. Исти онај функционер који је Вучинића као талентованог клинца довео у Лече из никшићке Сутјеске. И управо су погоци са Вучинићевим трансфером и довођењем Валерија Божинова били Корвинова одскочна даска. Италијан је остао у добрим односима са Вучинићем и сада га зове у помоћ како би Болоња решила проблем реализација и изборила опстанак.

Коментари / 0

Оставите коментар