Роџерс: Изузетно сам разочаран!

Бивши тренер Ливерпула Брендан Роџерс изјавио је да је изузетно разочаран због одласка и додао да је почаствован што је имао прилику да преводи тај клуб.

Фудбал 06.10.2015 | 18:20
Роџерс: Изузетно сам разочаран!

Роџерс је отпуштен у понедељак, после ремија у градском дербију са Евертоном 1:1 на Гудисону.

После осам кола у Премијер лиги Ливерпул је 10. на табели са 12 бодова.

Британски медији пренели су да је управа Ливерпула контактирала бившег тренера Борусије из Дортмунда Јиргена Клопа, а међу кандидатима је и Карло Анчелоти.

"Изузетно сам разочаран одласком из Ливерпула. Била ми је част и привилегија да у последње три године тренирам један од највећих фудбалских клубова. Свакодневно сам давао све од себе да развијем играче и екипу на коју ће наши величанствени навијачи бити поносни. Било је момената за памћење и желео бих да захвалим свим играчима на напорном раду и посвећености", навео је Роџерс у саопштењу.

"Екипа је у транзицији, али поседује таленат и показује јак осећај заједништва. Очекујем да ће сазрети и развити се у наредним недељама а мом наследнику желим успех до краја сезоне. Ливерпул има величанствено фудбалско наслеђе, поштујем и дивим се историји, традицији и вредностима које чине град и клуб тако изузетним", рекао је он.

Роџерс је захвалио на доброј сарадњи и подршци играчима, стручном штабу, управи и власницима клуба, Арсеналовој академији, волонтерима и навијачима.

Роџерс је преузео Ливерпул у јуну 2012. године и предводио га у 166 утакмица.

Коментари / 0

Оставите коментар