Борба против криминала

Приоритети у раду Агенције за истраге и заштиту БиХ (СИПА) су борба против тероризма и финансирања терористичких активности, са посебним акцентом на превентивно дјеловање, борба против организованог криминала, финансијског криминала и корупције, те процесуирање ратних злочина, рекао је данас замјеник директора СИПА Ђуро Кнежевић.

Босна и Херцеговина 05.10.2015 | 19:00
Борба против криминала

Кнежевић је у сједишту СИПА у Источном Сарајеву данас разговарао са замјеником амбасадора Јапана у БиХ Казумасом Мијазакијем и секретаром за безбједносно-конзуларне послове Ацуши Шибасакијем, саопштено је из ове агенције.

Будући да је ово прва званична посјета замјеника амбасадора Јапана овој полицијској агенцији, на састанку је разговарано о свим аспектима рада СИПА, њеним надлежностима и улози коју има у безбједносном систему БиХ, те о актуелној безбједносној ситуацији.

Мијазаки је подржао СИПА у укупним напорима у борби против најсложенијих видова криминала.

На састанку су договорени модалитети будуће сарадње.

Извор: Прес РС

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

05.10.2015 17:54

Ја не лази каква црна васа борба,док несамељемо све странке нема среце!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Марко

05.10.2015 18:22

Добро дошао. Твоји коментари су надахнути и са поуком за дивљење, кад би се за........

Name

Мемага

06.10.2015 07:49

Добро јутро замјениче, како смо спавали, јесмо ли се наспавали. Ако ако, само настави, окрени се на другу страну. И угледај се на колеге у ентитетским муповима. У око дирај у корупцију не дирај, нека јој је и слава и хвала она нас је одржала, погурала Машала, машала..

ОДГОВОРИТЕ