Дејо: Миха ће бити сјајан тренер, али Милан...

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Дејан Савићевић, дао је занимљив интервју за БиБиСи у којем је отворено причао о свом бившем клубу, Милану, садашњем тренеру "росонера" Синиши Михајловићу и нападачу Марију Балотелију.

Фудбал 05.10.2015 | 11:40
Дејо: Миха ће бити сјајан тренер, али Милан...

Он сматра да садашњи тим Милана нема капацитет да освоји Скудето.

"Жао ми је Милана, гледао сам неке утакмице и могли су да сакупе још неколико бодова. Мислим да не могу до титуле, можда сам се надао у почетку, али сада дефинитивно не", изјавио је Савићевић.

О некадашњем саиграчу у Црвеној звезди, Синиши Михајловићу рекао је да верује да може постати озбиљан стручњак по узору на неке од својих бивших
ментора.

"Играли смо заједно у Црвеној звезди и националном тиму. Нисам очекивао да може да постане тренер. Али рад са Манћинијем му је очигледно много помогао. Сада могу да кажем да би Синиша могао да постане добар као и тренери који су га водили, попут Бошкова или Ериксона. Променио је екипу. Милан је са њим борбенији и живљи неко претходних година. Миха није лош, он је чврст момак који жели да из екипе извуче оно најбоље".

Председник ФС Црне Горе је проговорио и о Марију Балотелију.

"Марио може да уради све на терену и све да упропасти! Ми у Црној Гори за такве кажемо да су као крава која да пет литара млека, а онда удари ногом и све то проспе. То је Балотели! Када би имао исправан став, могао би да почне да гради нову каријеру без мењања екипа", закључио је Дејан Савићевић.

Коментари / 0

Оставите коментар