Босић: СНСД и Додик су издајници Српске!

СНСД је претјерао и заиста изгубио компас, и да је у великој жељи његових чланова да поправе рејтинг странке, прешли су границу границе нормалне политичке комуникације, истакао је предсједник Српске демократске странке Младен Босић у Дневнику БН ТВ коментаришући њановија сукобљавања и оптужбе око закључка Предсједништва СНСД-а за одржћавање посебне сједнице Народне скупштине о раду представника Републике Српске у заједничким институцијама БиХ. Оно што је јасно јесте да су СНСД и Милорад Додик ти који издају Републику Српску, истакао је Босић.

Република Српска 03.10.2015 | 21:44
Босић: СНСД и Додик су издајници Српске!

Евидентно је да велика нервоза влада у редовима СНСД-а и код Милорада Додика и да на сваки начин покушавају да произведу политичке конфликте у Републици Српској квалификујући СДС и цијелу опозицију изразима који нису примјерени за политичк живот, оцијенио је Босић и нагласио да СДС нема ништа против расправе о учинку политички актера у заједничким органима али нема намјеру да учествује у политичкој представи у режији СНСД-а.

"Ми у СДС-у немамо ништа против тога да учествујемо у свим политичким темама, али немамо намјеру да учествујемо у унапријед припремљеном линчу, посебно не од стране већине која је формирана политичком корупцијом. Учествовати у некој представи измишљених лажи и оптужби о преносу надлежности. Никакве надлежности ми у Сарајевно нисмо пренијели из Републике Српске према томе, све су инсинуације," изјавио је Босић.

Предсједник СДС-а је истако и да јасно су Додик и СНСД издајници Републике Спске.

"Свима је јасно да Српска демократска странка не може бити никада на издајничкој страни. Када су се издавали интереси Републике Српске увијек је то радио СНСД и Милорад Додик. Од 1997. преко преноса надлежности, преко легализације Суда и Тужилаштва БиХ њиховим рукама у ПВПС БиХ", нагласио је Босић.

Након одбијања Основног суда у Бањалуци да прихвати моју листу свједока у тужби предсједника Додика огласио се један од предложених свједока Гордан Милинић који је одлучио да јавно каже оно што би рекао на Суду, каже Босић и додаје:

"Велика је штета што остали свједоци неће имати прилику да се обрате. Био је ту један министар Владе Републике Српске из ратног периода који је био спреман да потврди шверц Милорада Додика за вријеме рата, то се зове ратно профитерство, тј. ратно профитерство човјека који је данас предсједник Републике Српске и који покушава себи и осталима из Народне скупштине да обезбиједи посебне заслуге за стварање Српске, па човјек се бавио ратним профитерством док су људи овдје прољевали крв и гинули."

Босић је нагласио да СДС нема ништа против увођења акциза на неке производе уколико то буде потрошено на побољшање здравствених услуга Републике Српске.

Али имамо против тога да се узму из џапа грађана и убаце у казан из кога цури на све стране. А буџет је избушен од оних који су црпили народне паре из јавних предузећа и здравства осиромашили читаво друштво. ако би сад тражили од грађана да новим наметима напунимо буре, а не закрпимо рупе, све ће бити узалуд, бацићемо паре на криминалне инвестиције, зато тражимо да се изврши реформа здравства.

Договорен састанак Савјета министара БиХ и Владе Србије прави је примјер жеље да се отворе спорна питања и коначно покушају ријешити, рекао је предсједник СДС-а Младен Босић у Дневнику 2 БН ТВ.

БН ТВ

Коментари / 25

Оставите коментар
Name

Разводњавање

03.10.2015 19:58

Ударите по аферама...маните се шупље приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехехе

03.10.2015 23:37

Кад би они знали то. Видис да су испрофезионирали у давању изјава.

Name

ДДД

05.10.2015 12:56

БИЛИ И ОСТАЛИ.ПОДРСКА МЛАДЕНУ БОСИЦУ!

Name

приједор

03.10.2015 20:16

Младене осигурајте свједоцима заститу као и њиховим породицама видјецес како прицају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

03.10.2015 20:39

Поздрав за Предсједника СДС, Младена Босица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

краљ

03.10.2015 21:18

Босиц политицар број један.Разби резимлије у парам парцад!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

03.10.2015 21:22

НЕ НАСЈЕДАЈТЕ НА ПРОВОКАЦИЈЕ ,И КАДА ЋЕШ СЕ БОСИЋУ ПОЧЕТИ БАВИТИ ПАВИЋЕВИМ КРИМИНАЛОМ. ВЕЛИКА ПОДРШКА ИЗ ПРИЈЕДОРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

03.10.2015 21:53

Браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

саса

03.10.2015 21:59

Па Босицу докле висе. Избори су били лросле године и нема потребе за таквом предизборном реториком. Сацекај јос три године па онда крени. Не мозе се на власт без избора гдје си навалио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

луткар

03.10.2015 22:47

Младене, растурио си банду!, "Додик се бавио Шверцом цигарета док у људи овдје просипали крв". То што је радио у рату је ситница наспрам оног што је урадио док је био предсједник владе односно на власти све ове године. Мора одговарати за велеиздају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

03.10.2015 23:27

Удри по њима Младене, изврнули су све. Да би неометано пљачкали. При томе су све развалили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само напред

04.10.2015 01:09

Напред Боске, удри по златару и ратном профитеру, народу вратити покрадено и опљацкано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

04.10.2015 05:12

Брате, висе ове супље реторике. Мене боли мозак од свих вас. Свих ми је преко главе. И Додика и овог Босица који врти двије реценице 10 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ајде

04.10.2015 09:07

Свака част за коментар. Политичари сви од реда су банда која се бори за фотеље а за народ их боли уво. Био је СДС на власти толике године. И шта ? Ништа. Упропастили што су могли. Ево и сад ови, СНСД, иста свар. И да додје поново СДС само би наставили гдје су стали. Идеје нема за напредак осим за њихов лични интерес. Јадан народ и с једним и с другим. Пропаст па то ти је.

Name

И шта сад?

04.10.2015 05:36

Умјесто да се десе хапшења криминалаца у Српској у НС РС ћемо имати игроказ Додика. Заиста је јак кад успјева скренути пажњу са лоповлука његове власти на лажно питање издаје у Савјету министара. Људи, нема наде, опет је побиједио. Неко из страних амбасада стоји иза њега, а то цу ицти они који су га и довели на власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

04.10.2015 05:55

Босиц нема снаге да се ријеси у СДС криминалаца, а био би предсједник, могу мислити само ста би било, онда би тек пукли!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

04.10.2015 05:56

Срби у својој историји увијек су имали људе који нису бранили интересе сопственог народа, петоколонаси, тј. издајници! Ко је издајник показаце време, али од доласка мира у БиХ, Републици Српској никада није било тезе, за њен опстанак, поред Сарајева који зели да је избрисе, назалост постоје и Срби, којима Република Српска смета...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

04.10.2015 05:59

Колико мене памћење слузи војску РС је укинуо СДС -ов министар и све надлезности су пренесене на БИХ док је СДС био на власти. Мозда они то нису хтјели али нису имали м..а да то спријеце због своје ратне прошлости . Криминал је био и издаја пренос надлезности али ако ниси сам цист не мозес се криминалу супроставити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гле чуда

04.10.2015 10:34

Гле чуда...Први потез код доласка на власт била је предаја документације из Јасеновца. А сад је СНСД у чврстој коалицији са ХДЗ. Гле чуда...распитај се шта је све под хипотеком Хyпо и УниЦредит Банке. Зашто баш код њих? Гле чуда...има много Срба прогнаних из Хрватске који тамо не могу до имовине, а овде је сва враћена Хрватима иако су имали Уговоре о замјени. Њих држава штити, а РС Србе не. Зашто?

Name

цобан из РС

04.10.2015 07:32

БОСИЦ И ДОДИК СЕ ПРЕПУЦАВАЈУ ПРЕКО МЕДИЈА, ХАЈТЕ НЕСТО РАДИТЕ НАЈЛАКСЕ ЈЕ СЈЕДИТИ И ПРИЦАТИ, А НИСТА НЕ РАДИТИ. СТВАРНО СТЕ ВИСЕ НЕПОДНОСЉИВИ И ПОЗИЦИЈА И ОПОЗИЦИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко75

04.10.2015 08:37

Босићу ти и твоји превише сте млаки само причате неке истрошене флоскуле а конкретно ништа не радите.Због ваше апатије (равнодушности) лако је владајућим бити на власти још 20 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

пдп

04.10.2015 09:40

Члан сам ПДП, а неки дан је у Невесињу боравио нас предсједник Иваниц и гледам онога нацелника Шиљеговица како фино са њим све,и питам се докле људи могу падат ниско, па тај је пред изборе на све нацине радио против Младена и Огњена, цак је јавно подрзаво на РТРС, Владу актуелну. Чуо сам и када си ти Босицу боравио у истом граду да је тако било, тај је на све нацине радио да те скину у странци,и јавно заговарао и агитовао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

воx

04.10.2015 10:08

Босицу само вртис и понављас једно те исто, неколико фраза и само то понављас дајте људи радите несто ако хоцете, мани супље прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

05.10.2015 06:47

"ЗЛАТАРЕВО ЗЛАТО" АУГУСТ ШЕНОА "ДОДИКОВО ЗЛАТО" ГОРДАН МИЛИНИЋ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

05.10.2015 07:55

Босићу само напријед!

ОДГОВОРИТЕ