Видал избачен из репрезентације због недисциплине!

Фудбалер минхенског Бајерна Артуро Видал избачен је из репрезентације Чилеа пред пријатељски меч са Парагвајем због недисциплине.

Фудбал 05.09.2015 | 14:15
Видал избачен из репрезентације због недисциплине!

Према писању чилеанских медија, Видал је са пријатељима до касних сати био у казину, због чега га је селектор Хорхе Сампаоли одстранио из тима.

Првобитно су се појавиле информације да је Видал због приватних проблема напустио репрезентацију. Међутим, Чилеанац је у среду поручио новинарима да престану да измишљају и негирао да је због свог понашања напустио репрезентацију и вратио се у Немачку.

Видалов син болује од дијабетеса и веровало се да због тога мора хитно да се врати у Немачку, али су се потом појавиле његове слике у проводу, због чега му је селектор дао ултиматум.

Њему то није први инцидент током припрема националне селекције, пошто је пре само два месеца пијан изазвао саобраћајну несрећу.

Фудбалска федерација Чилеа није желела да улази у детаље због чега се Видал вратио у Минхен, али је он нагласио да ће бити у тиму за утакмицу са Бразилом следеће среде.

Видал је од 2007. године уписао 69 утакмице у дресу Чилеа и постигао је 12 голова.

28-годишњи фудбалер је у летњем прелазном року прешао из Јувентуса у Бајерн за 40 милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар