У осмом мјесецу трудноће ишла у крађу

Тридесетчетворогодишњи Н.П., те његова двадесетогодишња невјенчана супруга М.Д, која је у осмом мјесецу трудноће, обоје из околине Градишке, осумњичени су да су провалили и покрали једну кућу у Горњим Карајзовцима, сазнајемо из полиције.

Република Српска 04.09.2015 | 11:47
У осмом мјесецу трудноће ишла у крађу

Како је потврђено "Независним", сумња се да су њих двоје из куће украли пиштољ, двије банковне картице са припадајућим ПИН кодовима, резервне кључеве од аудија, и три кључа од помоћних објеката домаћинства.

Након извршеног кривичног дјела, они су, у четири наврата, користећи украдене банковне картице, са банкомата подигли новац у укупном износу од око 3.500 КМ, саопштено је из ЦЈБ Бањалука.

Због сумње да стоје иза ове крађе, полиција је у Градишци ухапсила Н.П., док је од М.Д., пошто је у поодмаклој трудноћи, узета изјава и није хапшена.

Претресом објеката које они користе на четири локације на подручју општине Градишка, пронађен је и привремено одузет новац у укупном износу од око 1.500 КМ, као и припадајући ПИН код од банковне картице, навели су из ЦЈБ Бањалука.

Након криминалистичке обраде, како је потврђено "Независним", Н.П. је пуштен на слободу. Против њега и његове невјенчане супруге надлежном тужилаштву биће достављен извјештај због почињене тешке крађе.

Извор: Независне

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ситуација

04.09.2015 10:20

Што се мора, није тешко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОГИ ПРИЈЕДОР

04.09.2015 11:03

ПАВИЋ И ЂОКИЋ СУ ПРЕСУЂЕНИ. ДОДИК ЈОШ НИЈЕ. АКО МОГУ ОНИ ЗАШТО НЕ БИ МОГЛИ И ПОНИЖЕНИ И ОПЉАЧКАНИ ГРАЂАНИ ОД СТРАНЕ РЕЖИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

04.09.2015 11:27

У том бизМису нема трудницког боловања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пиро

05.09.2015 09:00

Видели од Додика

ОДГОВОРИТЕ