Паун: Мандић би отишао и да је добио позив, а Србија му је много дала!

„Орао“ се придружио „соколовима“ и изгледа то нико није могао да спречи, чак ни ангажман у младој репрезентацији.

Фудбал 05.09.2015 | 15:45
Паун: Мандић би отишао и да је добио позив, а Србија му је много дала!

Тезе су, дакле, замењене. Евентуални позив Томислава Сивића ништа не би променио! То је потврдио “Блицу” и Вељко Пауновић, некадашњи Мандићев учитељ из “орлића”, сада координатор између А и младе селекције.

- Станиша ми је рекао да је одлучио да игра за Црну Гору. И да његову одлуку нико неће променити. Чувам и поруку коју ми је послао. Изненађен сам, непријатно. Шта да се ради, жао ми је, јесте велики губитак, али нећемо сада да падамо у несвест што је отишао. Имамо још квалитетних момака - јасан је Пауновић.

Ни Пауновић није сигурам да ли је нешто могло да се уради по овом питању.

- Испада да је требало да седнемо с њим и разговарамо да ли размишља да промени државни дрес. Али, ко је о томе уопште размишљао када се Станиша с нама радовао, видели сте да је љубио грб на српском дресу, грлио трофеј који је Србија освојила на Новом Зеланду. Учинио је Мандић пуно за нас, али мислим да је Србија урадила за њега много више. Ово нам је наук, убудуће ћемо са сваким понаособ да продискутујемо о овој теми. Одржаћемо и састанак у Савезу и направити стратегију - открива Пауновић.

Тако смо и ми Гаћиновића

Појавиле су се информације да и Немања Максимовић можда добије позив од Словенаца.

“Има српски пасош, овде је рођен, као и родитељи. Да се разумемо, и ми то радимо. Ми кажемо отворено играчу: ‘Дођи да те погледамо, па ако задовољиш...‘. Тако смо, уосталом, пригрлили и Мијата Гаћиновића, па и Михаила Ристића, који су рођени у БиХ“, закључио је Пауновић.

Коментари / 0

Оставите коментар