Кејлор Навас победник у поразу Реала!

Перез му се извинио, а мораће и да плати! Костариканац и његов агент сада траже и велико обештећење од Реала јер су му глупирањем са Де Хеом покварили добар уговор на Олд Трафорду.

Фудбал 05.09.2015 | 11:45
Кејлор Навас победник у поразу Реала!

Председник Реала Флорентино Перез отишао је јутрос у камп мадридског клуба у предграђу, како би се лично извинио голману Кејлору Навасу за збрку коју је краљевски клуб направио у покушају да ангажује Давида Де Хеу.

Сетио се богати бизнисмен да му Костариканац сада треба као лебац, посебно јер је он био први голман Мадриђана у уводна два кола Примере. Реал је у међувремену поприлично нарушио репутацију Навасу намером да га пошаље у Манчестер Јунајтед у замену за Давида де Хеу.

У светлу овог случаја, Перез се појавио јутрос у кампу Мадриђана заједно са директором Хозеом Анхелом Санчезом и извинио се голману због минулих дешавања, али се ова прича неће на томе завршити.

Наиме, Костариканац и његов агент сада траже и велико обештећење од Реала јер је, према договору са Манчестер Јунајтедом, Кејлор Навас требало да добија знатно већу плату од оне коју тренутно има у Мадриду.

Како је Реал, осим Де Хеи, покварио нови посао и свом голману, јасно је да ће морати да плати за ово глупирање, а цифра је сигурно бар шестоцифрена, преносе шпански медији.

Коментари / 0

Оставите коментар