Ово је ДРИМ ТИМ СЛОБОДНИХ ИГРАЧА!

Пијаца је завршена, ово најбоље што је преостало на тржишту...Како би изгледао ваш идеалан тим састављен од слободних фудбалера?

Фудбал 04.09.2015 | 22:00
Ово је ДРИМ ТИМ СЛОБОДНИХ ИГРАЧА!

Као и сваке године када се заврши фудбалска пијаца, на тржишту преостане велики број фудбалера без уговора који као слободни агенти могу у свако доба да појачају неку екипу. Потрудили смо се да издвојимо неколико најзвучнијих имена и да направимо дрим-тим слободних играча.

На голу би могао да буде Немац Тимо Хилдебранд, мада има још доста чувара мреже без уговора. Поменимо само неке: Себастијан Фреј, Влада Аврамов, Владимир Дишљенковић, Стипе Плетикоса, Бобан Бајковић... На десном беку Ебуе нема конкуренцију, а штоперски пар чине Чех Мазук и Рон Влар. Њих двојица су и два "најскупља" играча у овом тиму, с обзиром да их спрецијализовани сајт трансфермаркт.де процењује да око 5.000.000 евра. Логично, ко буде одлучио да их доведе неће морати да плати ту цену, пошто немају важеће уговоре. На месту левог бека одабрали смо Урбија Емануелсона чији је последњи клуб била италијанска Аталанта...

Везни ред је вероватно најјчи део овог тима а чине га Кевин Нолан (распитују се више енглеских друголигаша), дојучерашњи ас Шахтјора Илсињо и као креатор игре Јоан Гуркуф, који би требало да се врати кући и потпише за Рен.

У навали је била јака конкуренција. На крају, одлучили смо се за трио Самарас-Пизаро-Карлтон Кол. Да данас није потписао за ПАОК своје место сигурно би у нападу пронашао и Димитар Бербатов.

Поред ових 11 играча можемо да поменемо још нека звучна имена која још чекају на ангажман. Без уговора су и даље Немци Мадлунг и Пандер, десни бек који се доводио у везу са Партизаном Џонатан (преговара са Болоњом), па Паласиос, Ројстон Дренте, Ромарик, Марат Измаилов, Пенант, Лоди, Нери Кастиљо, Ваз Те, Де Зеув, Бакал...

Како би изгледао ваш идеалан тим састављен од слободних фудбалера?

Коментари / 0

Оставите коментар