Шпанци тврде: Све се окренуло за један дан!

Јунајтед понудио Де Хеи хрпу пара и нови уговор, договор је близу! Наводно шпански голман на столу има понуду која је за 2.300.000 евра већа на годишњем нивоу од онога што је до скоро нудио Реал.

Фудбал 03.09.2015 | 21:00
Шпанци тврде: Све се окренуло за један дан!

До пре само два дана Давид Де Хеа је желео да оде из Манчестер јунајтеда, прихватио је да седи на трибинама месец дана само како би потписао за мадридски Реал. А како и не би, када је од Краљевског клуба имао понуду да „заврне“ Јунајтед и тако добије огромних 17.000.000 евра бонуса при потпису уговора. Оцењен је као психички нестабилан да би се нашао на голу Ђавола, али све се променило након што су дефинитивно пропали сви покушаји мадридског гиганта да ангажује најбољег шпанског голмана.

Само два дана пошто је трансфер обустављен, мадридски листови Марка и АС, пословично одлично упознати у дешавања у Реалу, тврде да је Де Хеа на прагу продужетка сарадње са Манчестер јунајтедом!

Де Хеа има уговор до краја сезоне, а већ у јануару добиће дозволу да сам преговара са другим клубовима и Јунајтед напусти без обештећења. Зато Луј ван Гал жели да посао комплетира већ у наредних неколико недеља, а наводно шпански голман на столу има понуду која је за 2.300.000 евра већа на годишњем нивоу, од онога што је до скоро нудио Реал!

Међутим, АС наводи и да Де Хеа вага и опцију да оде из Јунајтеда. Али после пропалих преговора са Реалом мало је вероватно, јер би то највероватније значило да ће 25-годишњи чувар мреже сезону провести на клупи, с обзиром да Ван Гал не жели да разиграва играча који не жели да буде у тиму.

Како год, нисмо ни сумњали да ће Де Хеа бити прва звезда и тек завршеног прелазног рока...

Коментари / 0

Оставите коментар