Повратак Бетисовог вјерног сина!

Хокаина дочекало 20.000 навијача на стадиону Бенито Виљамарин! "Повратком у Бетис испунио сам свој сан. Нема довољно добрих речи којима би описао шта осећам. Уживам у сваком тренутку“, навео је Хоакин после дочека.

Фудбал 03.09.2015 | 08:00
Повратак Бетисовог вјерног сина!

Какав дочек за Хоакина у Севиљи! Чекали су целог лета навијачи Бетиса да им се врати један од највернијих синова. У појединим моментима деловало је да ће повратак Хоакина остати само сан, али је финиш прелазног рока донео радост Пепеу Мелу и делирујум у зелено-белом делу Севиље.

Коначно, Хоакин се вратио у клуб у којем је направио фудбалско име, а на стадиону Бенито Виљамарин дочекало га је 20.000 навијача и направило атмосферу за памћење.
“Током првог мандата у Бетису доживео сам неке од најлепших тренутака у животу. Ово је сада нешто друго, нова прича. Повратком у Бетис испунио сам свој сан. Нема довољно добрих речи којима би описао шта осећам. Уживам у сваком тренутку“, навео је Хоакин после дочека.

Он је каријеру почео у Бетису, а за први тим је играо од 2000. до 2006. године. Са овим клубом освојио је Куп краља, а одиграо је укупно 218 утакмица и дао 31 гол.

Коментари / 0

Оставите коментар