Огласио се Красић: Партизане, хвала, али...

...пресудила је породица! Срешћемо се...! „Морам да напоменем да су људи из Хумске били феноменални, крајње љубазни и заиста осећам потребу да им се некада када будем био у прилици одужим“, поручује нови фудбалер Лехије.

Фудбал 02.09.2015 | 16:15
Огласио се Красић: Партизане, хвала, али...

Не долази Милош Красић у Партизан. У мору наговештаја да ће потписати за црно-беле, једина права и прецизна информација је она да је доскорашњи фудбалер Фенербахчеа изабрао нову дестинацију, али ће она уместо Београда бити Лехија из Гдањска.

Красић је са Пољацима утаначио услове двогодишње сарадње и то је потврдио после објаве да се дефинитивно није договорио са клубом из Хумске 1.
„Договорио сам се, али са Лехијом из Гдањска. Идем у Пољску, то је моја дефинитивна одлука“, рекао је бивши репрезентативац у разговору за Вечерње новости. „Једино што је на крају пресудило код одлуке да изаберем Лехију, а не Партизан је разговор са породицом. Већ смо 11 година у иностранству, сматрали смо да би нам било тешко да се враћамо у овом тренутку у Србију и определио сам се за Пољску“.

Милош Красић истиче да је са челницима црно-белих, који су још почетком лета хтели да га ангажују, био и остао у изванредним односима.
„Имам велико поштовање према Партизану и његовим навијачима. Ради се о огромном клубу, који има велику традицију и увек највише амбиције. Морам да напоменем да су људи из клуба били веома коректни према мени, феноменални, крајње љубазни и заиста осећам потребу да им се некада када будем био у прилици одужим. Ако Бог да срешћемо се, ко зна, никада не бих затварао врата пред понудом клуба какав је Партизан“.

На крају је пресудио став тренера црно-белих Зорана Милинковића, који није желео фудбалера без „утакмица у ногама“, а потврђује и Милош да новац није био препрека евентуалној сарадњи, јер је Фенер наводно желео да га плаћа током позајмице у Београду.
„Морам да нагласим да новац ни у једном тренутку није играо главну улогу у целој причи. Партизану хвала до неба за све што је учинио да се трансфер реализује, Фенербахче је био спреман да учини уступке, али поновићу разговор са породицом ме је определио за одлазак у Пољску. Раскинуо сам уговор са турским клубом и очекује ме потпис на двогодишњи уговор са Лехијом“, закључио је Милош Красић у изјави за Вечерње новости.

Коментари / 0

Оставите коментар