Настављају се протести у Источном Сарајеву

Радници Болнице Источно Сарајево наставили су, након једномјесечне паузе, получасовна информативна окупљања како би покушали скренути пажњу на катастрофалан положај радника, али и пацијената ове здравствене установе.

Република Српска 01.09.2015 | 22:52
Настављају се протести у Источном Сарајеву

Поручују да представници власти нису искористили једномјесечни прекид протеста и нису урадили ништа да се стање у болници поправи.

"Састанак који је министар здравства Драган Богданић одржао јуче, полутајно, са представницима руководства Болнице, Града и градских општина је губљење времена'', сматрају незадовољни радници Болнице Источно Сарајево и поручују да све то треба дићи на већи и озбиљнији ниво и престати са подцјењивањем запослених али и пацијената Болнице Источно Сарајево.

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Зоран

01.09.2015 14:46

Зао ми је само медицинских сестара а ове багре која тамо ради (доктора - цаст само изузецима) ни најмање. Додјите пред болницу Касиндол и погледајте возни парк доктора. Као са сајма из Франфурта. Најмање плата приме а најбоља аута возе. Како то? Примили су 3000 доктора, најгорих студената. 10 доктора опслузује једна медицинска сестра и сви као дрве ону ствар на њу. Јадне сестре кукају за тих 600-700 КМ а онда и доктори да тразе својих 2500-3000 јер касне 10 дана. Пробајте у Касиндолу породити зену без равно 400 КМ па цете видјети пријема. Само једна господја не узима лову али је нецу помињати да је не би колеге удавиле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаја БЛ

01.09.2015 15:47

Зоране, ти си један обицни СНСД-ов бот, коментар ти је потпуно смеце цији је циљ пљување по докторима и уносење раздора у здравствене раднике. Немој да ке.ас, него написи засто касне плате и засто у болницама у РС нема фластера, а камоли скупих лијекова. Јесу за такво стање криви доктори у РС или власт: Додик, Скрбиц и Богданиц!?

Name

XXX

01.09.2015 16:33

О цему ти цовјеце прицас?! Којих 3000км, које најгоре студенте?! Ако неко трази новац пријави слузби за корупцију па да видимо.

Name

приједор

01.09.2015 15:50

Само напријед бољи дио БиХ...хахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

празноран

01.09.2015 15:57

Најбоље отјерајте све докторе Зоране,тузите их за аутомобиле и узимање мита а те сестре које су, по Вама, угрозене негдје запослите.Закљуцајте Касиндо нек људи иду у Фоцу и ето проблем ријесен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

01.09.2015 17:58

Људи не препуцавајте се вец се опаметите. Бањалуци је стало само до себе. Њохове болнице и домови здравља нису празни. Нама не дају ниста јер ваљда мисле да је за овај дио РС-а то сасвим довољно. Оцигледно је да покусавају да болницу претворе у стационар а ми онда немамо гдје да се лијецимо. Проблем је сто Бања Лука именује директоре, па наравно ставља оне који одговарају њима а не нама. За овог безвезног Тодоровица никад нико није цуо, нула од доктора, и јос гори цовјек. Али невјероватан полтрон и улизица. Министру одговарају ти љигави јет га слијепо слусају и дрзаце тог биједника на директорском мјесту док не укине болницу. Наравно да се он министру гади као и радницима болнице, али га трпи јер му треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

презоран

01.09.2015 19:42

Тако је...сравнице нас Бања Лука и министар на нулу..за њих смо ми мање вриједни градјани..А директор је добио пар златника као издајник Јуда...а тек његови савјетници и "савјетнице" па оне највисе мрзе Истоцно Сарајево и пљују по свему овамо а највецу лову су дизале из те болнице.