Како сад то, Зукановићу?!

Селектор БиХ Мехмед Баждаревић рачунао је на Ервина Зукановића за квалификационе мечеве, али се првотимац Сампдорије није нашао на списку, наводно због повреде. Ипак, Зукановић је за викенд био у тиму Ђеновљана против Наполија.

Фудбал 01.09.2015 | 09:40
Како сад то, Зукановићу?!

Селектор Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић рачунао је на фудбалера Сампдорије Ервина Зукановића у квалификационим мечевима против Белгије 3. септембра и Андоре три дана касније.

Ипак, Зукановић и његов тим обавијестили су Мешу да неће бити у могућности да помогне репрезентацији због повреде и предстојеће операције. Али, на изненађење свих, Зукановић је наступио у јучерашњем мечу Серије А, гдје је његова Сампдорија ремизирала са Наполијем 2:2.

"Зукановић је био позван, и то међу 23 играча за утакмице против Белгије и БиХ, али су он лично, а онда и клуб тражили од мене да због његове повреде пропусти репрезентативне обавезе и за три или четири дана буде подвргнут операцији. Сада када видим да је играо, изненађен сам, али ми је и жао што га нисмо позвали, с обзиром да нам је био потребан", изјавио је Баждаревић портал репрезентација.ба.

Селектор "змајева" поручио је да је здравље играча најважније.

"Вјерујем својим играчима и здравље дјетета је најважније, тако да сам му дозволио допуст јер га нисам желио додатно угрозити. Понављам, здравље је најважније", рекао је популарни Меша.

Босна и Херцеговина почетком септембра одиграће два меча квалификација за Европско првенство 2016. године. У четвртак од 20:45 одмјериће снаге са Белгијом у Бриселу, док ће 6. септембра у истом термину играти са Андором у Зеници.

Коментари / 0

Оставите коментар