Партизан: Здјелар, Девић, Јовановић...?! Ко долази?!

Црно-бели желе да појачају конкуренцију у тиму пред затварање прелазног рока. Жеље Саша Здјелар, Марко Девић и Бранислав Јовановић.

Фудбал 31.08.2015 | 10:00
Партизан: Здјелар, Девић, Јовановић...?! Ко долази?!

Партизан се после елиминације из квалификација за Лигу шампиона од БАТЕ Борисова појачава за Лигу Европе!

Према писању "Вечерњих новости", црно-бели су врло близу договора са "златним орлићем" Сашом Здјеларом, док је већ известан договор са Браниславом Јовановићем сада под знаком питања. Обојица играча играју на позицији која је "шкрипала" Партизану у европским утакмицама, па је јасна жеља челника да се у Лиги Европе не "опеку“ на исти начин као што су у Лиги шампиона.

Бранислав Јовановић је већ носио дрес Партизана у сезони 2009/10, али је онда после фантастичне три сезоне у Раду, са епитетом једног од најбољих дефанзивних везних домаћег првенства - отишао у Израел.

Саша Здјелар је фудбалер Олимпијакоса, а претходне две сезоне био је позајмљен у "матични" ОФК Београд, али је после освајања Светског првенства до 20 година спреман и за мало већи изазов. Олимпијакос не може да му понуди да буде првотимац, па би он из тог разлога могао да дође у Хумску на једногодишњу позајмицу.

Партизан је већ дуже време и у преговорима и са "Украјинцем" Марком Девићем, који није крио жељу да појача Партизан.

Није много остало до краја прелазног рока, а Партизан је близу тога да "заврши" пар трансфера...

Коментари / 0

Оставите коментар