Михајловић разочаран у своје играче!

Победили смо, а осећам се као да смо изгубили! Тренер Милана Синиша Михајловић био је видно незадовољан после утакмице другог кола Серије А у суботу, иако је његов тим савладао Емполи са 2:1. На тај начин „росонери” су стигли до прве победе, после уводног пораза против Фјорентине (2:0).

Фудбал 30.08.2015 | 22:40
Михајловић разочаран у своје играче!

„Резултат је једина ствар вредна похвале, ништа друго. Видео сам да су играчи превише напети и уплашени. Храброст је недостајала код мојих играча, победили смо, али се осећам као да смо изгубили”, рекао је Михајловић после утакмице.

Милан је остварио победу головима Баке у првом и Адријана у другом полувремену.

„Прошле године Милан је губио овакве мечеве, али ове године смо победили јер имамо два нападача који сами себи праве прилике. Преузимам одговорност за овај наступ, јер сам ја тај који је послао играче на терен без страха да ћемо примити гол. Мислио сам да је то логично после приказаних игара током припрема, али сада више нисам сигуран. Голман Диего Лопез је више пута дотакао лопту од везиста, и то не може бити у реду. Чак ни играчи у свлачионици нису били срећни, јер знају како смо дошли до победе.”, био је видно разочаран наш стручњак.

У следећем колу, 13. децембра, Милан ће гостовати градском ривалу Интеру.

„Дерби је увек јединствен меч. Победник је онај који направи мање грешака, ко је храбрији и верује више у себе”, закључио је Михајловић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Роки

30.08.2015 23:37

ех он мисли сада филозофира цекај миха док будес игро против роме кад ти дзеко и пјана пресуде

ОДГОВОРИТЕ