Красић у Партизану!

"Спортски журнал" пише да бивши репрезентативац Србије долази у Хумску 1 на позајмицу из Фенербахчеа.

Фудбал 30.08.2015 | 11:00
Красић у Партизану!

Три месеца пошто је први пут поменута могућност доласка Милоша Красића (30) у Партизан, амбициозна замисао челника српског шампиона ће бити спроведена у дело, пише "Спортски журнал".

Красић би у понедељак требало да озваничи долазак у Партизан на једногодишњу позајмицу, а најзаслужнији за то је некадашњи функционер црно-белих, министар Расим Љајић, који је издејствовао трансфер преко личног познанства са председником Фенербахчеа Јилдиримом.

"Журнал" тврди да ће Красићеву, за српске прилике астрономску годишњу плату, изражену у милионима евра, у целини покривати гигант из Истанбула.

Милош Красић је пре три године прешао у Фенербахче из Јувентуса и остварио само 13 наступа за први тим. У том периоду био је на позајмици у Бастији, а прошле сезоне играо је за "Б" тим Фенера.

Остаје да се види какву ће улогу некадашњем репрезентативцу Србије (и некада једном од најтраженијих десних крила у Европи, док је носио дрес ЦСКА из Москве) наменити тренер Зоран Милинковић, с обзиром на то да се по основној позицији на терену Красић "дуплира" са Партизановим највећим талентом Андријом Живковићем.

Углавном, Красић ће ускоро бити црно-бели. Прекасно да им помогне да се пласирају у Лигу шампиона, али на време да помогне у одбрани титуле првака државе и у што бољем представљању српског фудбала у Лиги Европе!

Коментари / 0

Оставите коментар