У Градишци јутрос леци СНСД-а против СНСД-а

У Градишци су се јутрос појавили леци "СНСД-а против СНСД-а у којима неко ко се потписује као "Група незадовољних чланова и оснивача ОО СНСД Градишке", изражава своје незадовољство стањем у странци, Градишци и држави".

Република Српска 29.08.2015 | 18:56
 У Градишци јутрос леци СНСД-а против СНСД-а

Шта садржи летак, погледајте на фотографији испод:

 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Освит

29.08.2015 19:08

Све је то го...... као сто је имао обицај реци Никола Крагуљ,а на републицком нивоу Снсд је изгубио све осим главе,сад највисе лице на Социјалистицки савез нерадног народа,дусу висе сигурно немају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор, Тузла

29.08.2015 19:26

Игоре, ста цекас? Умјереном политиком, без нацистицких испада Додика, мозес преузети висе од пола присталица СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

29.08.2015 22:51

аха, како да не.

Name

Градиска рс

29.08.2015 19:48

Градиски СНСД је показатељ како це се та странка распасти нако првог пораза на изборима или првим хапсењима СИПЕ.Додик није могао никако да схвати како је изгубио изборе у Градисци поред свих пара и свега.Ппозиција је у Градисци нула,али вас је побједила јер је СНСД У Градисци дно дна.Курвари,интересдзије,лопурде свих врста. Од Адзица па на доле. Нидзо је био пијандура. АлиКрагуљ кад је тријезан је био способнији сто пута ид ових дупелизаца.Ево зивим у Градисци.Гласао сам за СДС,па СНСД,па за ДНС...мислио ајде несто ново...али док се доцепају власти одмсх се дигне јредит са роком отплате од 4 године и купи се ново ауто...како једни тако све и једну.Они су остварили своје снове...сад цу гласати за Дјордјица. Зато сто је једини остао принципијелан у скупстини. Па ста буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

30.08.2015 06:55

Само ти упорно, нека иде зивот.

Name

Радисиц.М

29.08.2015 19:59

Нема Игор ту снагу да несто промијени,види да брод мисева тоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рере

29.08.2015 21:02

Игор није успјео у намјери да развали несто сто је био наумио, па ко онда од таквог цовјека мозе оцекивати да мозе несто наново и боље направити...

Name

Момир Рогољи

29.08.2015 21:02

Сада се препуцавају са летцима и питање је коли их је наштампао, али најбитније је да у нашој Градишки непостоји законодавна и извршна власт, влада безакоње, још мало и биће мо као у временима Дивљег запада, јадан народ, ко је крив, знат ће се убрзо, поззђ

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕ МОЖЕ ДАЉЕ

30.08.2015 10:35

Велика невоља је задесила грађане Републике Српске, дакле, што су подјеле унутар политичких странака, те огромне разлике између политичких странака, то је ирелевантно, јер се сви енормно богате на терет понижених и девластираних грађана, и на терет наше нам једине домовине Републике Српске. Читајући овај наслов, истина је присутна, али, ни чланови нити симпатизери не могу ништа учинити овим пискарањем, јер су се похлепни политичари тако чврсто увезали, гдје гледају искључиво своје матријалне интересе. Погледајте са каквим изразима се све разбацују. Конвенције су договори од свјетске важности, у циљу успостављања јединственог система права и вредности. Народи потписују споразуме чиме уздижу дух договора као кључни за решавање свих неспоразума. Дакле, шта је ту од свјетске важности, у тој заказаној конвенцији Изворне српске демократске странке 1990, које они вриједности потписују, ма ништа, та њихова конвенција ће одражавати скуп свјетских моћника и богаташа, гдје их баш брига за девластиране и понижене грађане Општине Градишка и Републике Српске. Пробудите се грађани Градишке и Републике Српске, јер за овако нешто што нас је задесило, нитко се није борио, гдје су неки зарад добивених мрвица, подржавали и подржавају надмену и похлепну власт, подржавају енормно богате и похлепне политичаре, не поштују оне који су дали животе и дијелове тијела за нашу Републику Српску, и тиме чине злочин према својој дјеци и младим поколењима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле додрк

30.08.2015 13:09

Овај расип СНСД нам је ДУЊО направио је ли вам јасно ГРАДИСЦАНЦИ ето њега за председника СНСД.

ОДГОВОРИТЕ