Рајковић: Заплакао сам пред тренинг, вратићу се у Звезду!

Голман репрезентације Србије Предраг Рајковић отпутовао је у Израел, где ће играти за Макаби после преласка из Црвене звезде.

Фудбал 28.08.2015 | 22:45
Рајковић: Заплакао сам пред тренинг, вратићу се у Звезду!

"Опростио сам се од саиграча пред поподневни тренинг, било је веома емотивно, заплакао сам, али то је фудбал и то је живот. Одлучио сам се за Макаби и због Звезде, која ће добити веће обештећење. Знам да је разлика између немачке и израелске лиге велика, али пресудила је жеља да играм у Лиги шампиона", рекао је Рајковић пред одлазак у Тел Авив.

Већ у недељу може да дебитује на гостовању против Хапоел Бер Шеве, у суботу ће проћи лекарске прегледе.

"Једина ми је жал што одлазим из Звезде, а као капитен нисам подигао ниједан трофеј. Али не бринем, вратићу се ја у Звезду сигурно", поручио је Рајковић.

У Лиги шампиона, Рајковићев нови клуб играће против Челсија, Порта и кијевског Динама. Највећи изазов биће окршај са "плавцима", за које играју Бранислав Ивановић и Немања Матић.

"Не размишљам још о мечу са Челсијем, јер тек треба да дебитујем за нови тим, али сигурно је да сам и за то спреман", поручио је Рајковић. Он ће се већ у понедељак вратити у Београд, на окупљање репрезентације у Старој Пазови пред мечеве са Јерменијом и Француском.

Коментари / 0

Оставите коментар