Ноћна мора на Олд Трафорду је готова!

Виктор Валдес у Бешикташу за плату од 2.000.000 евра! Шпански голман после Марија Гомеза, Рикарда Кварежме, Андреаса Бека, Душка Тошића ново појачање истанбулских Орлова.

Фудбал 28.08.2015 | 23:00
Ноћна мора на Олд Трафорду је готова!

Дилеме више нема, Виктор Валдес се сели у Бешикташ. Готова је непријатна епизода у Манчестер Јунајтеду која је трајала нешто мање од годину дана. После сукоба са Ван Галом, некадашњи голман Барселоне је прецртан из првог тима и био је приморан да напусти Олд Трафорд. Дестинација је Истанбул.

Недељама је трајала неизвесност око Валдесове будућности. Помињали су се амерички МЛС лигаши, Валенсија, неки француски, португалски и италијански клубови, али је Бешикташ на крају био најозбиљнији и добио трку за градским ривалом Галатасарајем. Тренер Сенол Гунеш, и сам некада голман, а касније селектор који је Турску довео до трећег места на Мундијалу је прво био против довођења Валдеса, али је на крају ипак пристао на жељу челника клуба.

Манчестер Јунајтед је Валдеса пустио да оде онако као је и дошао - без обештећења! Некадашњи голман Барселоне је потом договорио личне услове са руководством Бешикташа. Зарађиваће 2.000.000 по сезони током двогодишњег уговора у којем је и опција да сарадња буде настављена за још једну годину.

Подсетимо да је пре Валдеса, Бешикташ довео Марија Гомеза из Фиорентине, Рикарда Кварежму из Порта, Андреаса Бека из Хофенхајма, Душка Тошића из Генчлербирлигија и бразилског штопера Родофла из Гремија.

Коментари / 0

Оставите коментар