Велики раздор у Управи Партизана!

Вујошевићу се нуди 400.000 евра да оде из кошаркашког клуба! Један део управе црно-белих залаже се за то да трофејни стручњак буде исплаћен како би се повукао из клуба...

Кошарка 21.08.2015 | 17:00
Велики раздор у Управи Партизана!

Само три дана пре можда и судбоносне седнице Скупштине кошаркашког клуба Партизан у свим структурама клуба из Хумске 1 ситуација је почела озбиљно да се закувава. Више од половине чланова Управног одбора жели да Душко Вујошевић напусти клупу црно-белих и за то трофејном стручњаку спремају 400.000 евра.

Како сазнаје Информер, поменута цифра је заправо дуг који клуб има према Вујошевућу у претходне три године, а према првобитном плану половина новца стигла би одједном, док би се остатак отплатио у ратама. Према информацијама из истог извора, човек који је покренуо иницијативу да се Вујошевић "склони" са клупе Партизана је Зоран Кораћ, члан Управног одбора и близак сарадник Милорада Додика, почасног председника Партизана и првог човека Републике Српске.

Информер подсећа да између Кораћа и Вујошевића влада нетрпељивост која је недавно прерасла у отворени рат, пошто је искусни стручњак Кораћа окарактерисао као човека који жели да му "скине главу".

Ипак, није искључено и то да од ове иницијативе не буде ништа. Наиме, о судбини Душка Вујошевића, као и о поменутом предлогу, гласаће се у понедељак на седници Скупштине, на којој би требало да буде откривено и колико новца тачно Партизан дугује и како ће се санирати вишегодишња финансијска штета.

Коментари / 0

Оставите коментар