Реновирање Звезде: У среду стижу два појачања, на помолу и треће!

Црвена звезда би ове среде требало да добије још два појачања. Прво се очекује да уговор потпише Холанђанин из Мордовије Мичел Доналд, а до краја дана би потпис на уговор требало да стави и Срђан Плавшић из Спартака.

Фудбал 05.08.2015 | 13:20
Реновирање Звезде: У среду стижу два појачања, на помолу и треће!

Мичел је у уторак стигао у Београд, а за 10 часова су му заказани лекарски прегледи после којих би требало да потпише трогодишњи уговор. Звезда ће ипак морати да плати обештећење руској Мордовији и према сазнањима Блицспорта оно износи 200.000 евра. У клубу верују да ће без обзира на то добити квалитетног "везњака" који је управо у дуелу са црвено-белима у припремном мечу показао квалитет.

Истовремено сага око младог Плавшића из Спартака је коначно завршена. На управном одбору клуба у уторак је званично дато "зелено светло" за ангажман Плавшића, а висина обештећења се бар за сада држи у тајности.

На крају, Звезда ће покушати да ангажује и нападача Чукаричког, Николу Стојиљковића. Разговори са "брђанима" су почели али је потпуно неизвесно како ће се развијати, односно колико би обештећење могло да износи.

Иначе, иако су црвено-бели објавили да ће средином септембра расписати изборе, актуелна управа ће наставити да послује у прелазном року, све са циљем да покаже да због избора неће дићи руке од клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар