Сале о Бобију: Ћутао сам, а знао сам шта ће бити!

Селектор српских кошаркаша Александар Ђорђевић рекао је да је очекивао да ће Сан Антонио забранити Бобану Марјановићу да игра на Евробаскету, преносе “Новости”.

Кошарка 05.08.2015 | 12:20
Сале о Бобију: Ћутао сам, а знао сам шта ће бити!

Марјановићу је његов нови тим наложио мировање и изричито забранио играње за национални тим, иако су прегледи показали да нема никакав прелом стопала, већ само оток.

Доскорашњи центар Звезде је пре неколико недеља обавио лекарске прегледе и потписао уговор са Тексашанима, али је до проблема дошло после изјаве помоћног тренера ‘црвено-белих’ Велибора Радовића да је Марјановић играо финалну серију са преломом стопала.

Ђорђевић је за Радовићеву изјаву пре недељу дана рекао да није случајна, а и сада је реаговао са дозом горчине.

“Све анализирам много дубљ, него што неки мисле у својој површној слици о мојој маленкости. Све ово што се десило са Бобијем је у стилу када ти неко трећи не дозволи да радиш оно што волиш. Он је изузет из групе момака, који сјајно раде и, што је још важније, зацртали су заједнички циљ”, рекао је Ђорђевић за “Вечерње новости”.

Селектор српских кошаркаша истакао је да од првог тренутка није гајио никакве илузије да ће Спарси Марјановићу можда дати зелено светло.

“Јасан ми је био исход, али сам само ћутао и чекао, од тренутка када је Марјановић морао на додатне прегледе у САД. Али, морамо да будемо окренути оном што нас чека. Генерално, свако одлуку доноси својом главом. И, нико нема право да уништи нечији сан. Као што се мора бити мудар, бити свестан шта је НБА, а шта ФИБА”, нагласио је Ђорђевић.

Коментари / 0

Оставите коментар