Видео: Не иде без Месија! Бернардески тресао, Виола поразила Барсу!

Италијански клуб славио са 2:1 у мечу Интернационалног купа шампиона.

Фудбал 03.08.2015 | 16:00
Видео: Не иде без Месија! Бернардески тресао, Виола поразила Барсу!

Барселона наставља да ниже поразе у Интернационалном купу шампиона. Првак Лиге шампиона поражен је трећи пут узастопно, а овога пута од Блаугране боља је била Фјорентина на свом Артемио Франкију. Домаћи су славили са 2:1. Стрелац оба поготка за домаће био је Федерико Бернардески, док се из Барсе једини уписао Луис Суарез.

Виола је кренула фуриозно у овај дуел. Већ у четвртом минуту Бернардески је искористио центаршут са десне стране и лепим скок-шутом послао лопту у доњи десни угао голмана Тер Штегена. Само осам минута после тога поново Бернардески. Опет је тежиште напада било на десној страни, а онда је Италијан у маниру баш Барселониних играча из колена пуцао са око десет метара и лепу акцију крунисао другим поготком на мечу. Занимљиво, пре овог меча Бернардески је постигао само један гол у дресу Виоле, 31. маја ове године на мечу са Кјевом.

Барселона ипак није дозволила да кола оду превише низбрдо па је у 17. минуту Луис Суарез на себи својствен начин преварио чуваре и ћушнуо лопту у мрежу за 2:1, ал ито је бил осве од Каталонаца вечерас.

До краја меча није било голова. Барселона већ по традицији имала већи посед лопте, а имала је и више удараца ка голу противника (17:11) али то није материјализовала. Блауграна је овај дуел играла без великих звезда попут Лионела Месија, Нејмара, Хавијера Маскерана и Данија Алвеса, што се на крају крајева види и по резултату.

Зато је у постави од првог минута био Педро, који је током првог полувремена одушевио гледаоце лепим продором, али није успео да савлада Ципријана Татарусана.

Коментари / 0

Оставите коментар