Шта каже Богдан о доласку Калине у Фенер?!

Презадовољан сам, Фенербахче је добио великог борца! "Надам се да ће публика моћи да види још добрих закуцавања и потеза, али исто тако се надам да то неће бити једина ствар коју ће видети од мене", додао је Немања Дангубић.

Кошарка 03.08.2015 | 14:40
Шта каже Богдан о доласку Калине у Фенер?!

Прва утакмица - прва победа. Кошаркашка рерпезентација Србије направила је први подвиг на путу достизања врхунске форме пред Евробаскет и почетак групне фазе у Берлину наредног месеца. Стандардни репрезентативац Богдан Богдановић био је задовољан учињеним и оним што је Србија приказала против Мађарске.
"Изгледамо добро и то је најбитније тренутно. Сада следи онај лепши део припрема и сви смо одговорили искрено када то и мислимо", рекао је Богдановић.

Млади бек је недавно добио новог саиграча у Фенербахчеу, Николу Калинића, који је стигао из Црвене звезде.
"Презадовољан сам зато што је с нама. Прави је борац. Све што имам да му кажем рећи ћу му касније. Питао ме је о Жељку, али нека то остане између нас", додао је Богдановић.

Одмах након звезде Фенербахчеа своје утиске сумирао је и Немања Дангубић.
"После две недеље базичних припрема урадили смо доста добрих ствари, али морамо да урадимо још много. Имаћемо још првера и мислим да ћемо играти још боље", рекао је Дангубић и додао:
"Мађарска има квалитетне играче, који су играли АБА лигу и они знају да играју. С друге стране ми смо жељни кошарке и у сваком моменту желимо да пружимо све од себе. Ово је била прва утакмица и мислим да смо се добро показали публици, којој сам захвалан што су нас бодрили".

Селектор је био јако задовољан оним што је екипа урадила у досадашњем делу припрема, а Дангубић је последње две недеље рада видео на следећи начин:
"Селектор је задовољан, то је најбитније. Атмосфера је одлична, а како сви радимо и колико се трудимо то не могу ни да опишем. Ја сам лично задовољан мојим напретком и својим радом".

У препознатљивом стилу играо је експлозивни крилни кошаркаш прву утакмицу на припремама - уз агресивну одбрану и много атрактивних потеза.
"Надам се да ће публика моћи да види још добрих закуцавања и потеза, али исто тако се надам да то неће бити једина ствар коју ће видети од мене", закључио је Дангубић.

Коментари / 0

Оставите коментар