Једно лице погинуло, три тешко повријеђена

Једно лице је погинуло, а три су тешко повријеђена данас код Милића, у судару аутобуса фирме "Центротранс“, који је ишао из Новог Сада за Источно Сарајево и аутомобила "голф".

Република Српска 02.08.2015 | 18:00
Једно лице погинуло, три тешко повријеђена

Ова тешка саобраћајна несрећа се догодила око 13.45 сати, на магистралном путу Власеница - Милићи, у мјесту Заклопача, у општини Милићи, потврдила је портпаролка Центра јавне безбједности Бијељина Александа Симојловић.

Дежурни хирург Опште болнице у Зворнику Драган Цвијановић рекао је Срни да су око 14.20 часова у болницу примљена четири пацијента, од којих је један транспортован колима хитне помоћи Дома здравља Власеница без виталних знакова живота.

Цвијановић је додао да је један од пацијената примљен трауматизован у тешком стању, али је примарно хирушки збринут и одмах транспортован на Универзитетски клинички центар Тузла ради даљег лијечења.

Он је рекао да су остала два пацијента медицински збринута и смјештена на хирушко-интензивну његу Опште болнице у Зворнику.

"Од та два пацијента, један је жена која има лијеви поткољенични прелом и прелом карлице и она се налази у фази хемодинамичке стабилизације и даље дијагностике, док је други пацијент млађи мушкарац који је хемодинамски стабилан", рекао је Цвијановић.

Он је додао да је, највјероватније, ријеч о породичној несрећи у којој је погинуо један мушкарац, док су два мушкарца и једна жена теже повријеђени.

Фена незванично сазнаје да су у питању чланови породице Ћеримовић из Хускића.

Погинуо је отац Менсур Ћеримовић (44), док су мајка Шаха Ћеримовић (43) и двојица синова, Менсудин (20) и Аднан (22), тешко повријеђени.

Аутомобилом "голф“ је управљао млађи син који је задобио тешке тјелесне повреде, опасне по живот.

Мајка и старији син задобили су тешке тјелесне повреде и пребачени су у Зворник на лијечење.

Магистрални путу Власеница - Милићи у мјесту Заклопача, гдје се догодила несрећа поново је проходан након обављеног увиђаја, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Пут је проходан од 17.45 часова.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

црис

02.08.2015 16:40

Треца несереца на истом путу у мјесецдана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент11

02.08.2015 23:14

Страшно. Никад до овог љета није било толико несрећа на том путу.

Name

Драган

02.08.2015 19:36

Та деоница испаде опасна као Ибарска магистрала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛИЦИОНАР

03.08.2015 20:54

ПИТАМ СЕ ЈЕ ЛИ ЈЕДАН ОД УЗРОКА ОВОЛИКОГ БРОЈА НЕСРЕЋА, ОВА НОВА РЕФОРМА ПОЛИЦИЈЕ,НА КОЈОЈ ЈЕ ЈЕДИНО ИНСИСТИРАО МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ, НАЈЗАД СМО У НЕЧЕМУ ПРВИ У ЕВРОПИ, ПА МАКАР ШП БРОЈУ СТРАДАЛИХ У НЕСРЕЋАМА, БРАВО ЗА ВЛАДУ РС И МИНИСТРА, ДА НИЈЕ ЖАЛОСНО, БИЛО БИ СМИЈЕШНО

ОДГОВОРИТЕ