Оснивач Фејсбука ускоро постаје отац

Марк Закерберг и његова дугогодишња партнерка и супруга Присила Чан ускоро ће постати родитељи, а радосну вест оснивач Фејсбука објавио је управо на овој друштвеној мрежи.

Забава 01.08.2015 | 09:10
Оснивач Фејсбука ускоро постаје отац

Марк Закерберг написао је на Фејзбуку дужи статус у којем је објавио да ће ускоро постати отац али је и открио да су он и његова партнерка дуго покушавали да добију дете.

-Присила и ја желимо да поделимо радосне вести: постаћемо родитељи девојчице.

Ово ће бити ново поглавље у нашем животу. Благословени смо што смо већ успели да додирнемо срца људи широм планете-Присила као докторка и едукаторка а је кроз друштвене мреже и филантропију. Сада ћемо се концентрисати да створимо бољи свет за наше дете као и за све будуће генерације.

Већ неколико година смо безуспешно покушавали да добијемо дете али три пута смо изгубили бебу. Када човек сазна да ће добити дете прва емоција која га обузме је - нада и почиње да машта о дететовој будућности и замишља чиме ће се бавити. Почињеш да правиш планове који већ у следећем моменту нестају.

То је искуство тешко. Многи људи не говоре о побачајима јер се плаше да ће их њихови проблеми дистанцирати од других људи као и да ће се ти проблеми лоше одразити на њих. Због тога се са проблемима боре сами.

У данашњем отвореном свету и свету који користи интернет, разговор о овим темама неће нас удаљити једне од других-баш напротив, приближиће нас. Створићемо разумевање и толеранцију али и -наду.

Када смо ово искуство поделили са пријатељима тек тада смо схватили колико су побачаји чести-многи наши пријатељи су имали сличне проблеме а сада имају здраву и напредну децу.

Надамо се да ће наша прича улити људима наду као и да ће друге инспирисати да испричају своју причу.

Добра вест је да је трудноћа одмакла и да смо успешно прошли тај ризични период када постоје озбиљне шансе за губитк бебе.

И мама и беба су здраве, а ја једва чекам да је упознам а на ултра звуку ми је већ показала палац "на горе" што ме је убедило да је повукла на моју страну.

Са нестрпљењем очекујемо њен долазак на свет- написо је Марк Зукенберг на свом Фејсбук профилу.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ВЈЈ

02.08.2015 06:42

Јел је упозно преко Фејсбоока??

ОДГОВОРИТЕ